reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

O rety, ja to w ogóle nie na czasie jestem :-p U nas mały je siedząc w leżaczku-bujaczku [pozycja półleżąca-półsiedząca ;)] a jak zacznie sam siedzieć, przesiądzie się do drewnianego krzesełka. I tyle w tym temacie.

reklama
Jestem zdecydowanie przeciwna wycinaniu metek bez powodu - powód - wielkość w porównaniu z ubrankiem, dziwne miejsce, wyjątkowa sztywność - nikt do końca życia za delikwenta metek wycinać nie będzie :no:, to po prostu część garderoby. My też regularnie przeglądamy rzeczy :tak:
Aestima - spodenki pidżamkowe - i skarpetki do tego ? U nas założone na gołe stópki zbyt szybko fruwają...:-p
Mi się wydaje, że Młoda pajacyki lubi. Nic nie uciska :happy: I w nocy się szybko zmienia, jeśli się coś przydarzy. :sorry2:Choć różne firmy mają różne proporcje. My też odkładamy rzeczy jak się robią przyciasne, nie patrząc zbytnio co jest na metce.:no:
Anapi - krzesełko wizualnie b. ładne ale wydaje mi się zbyt płytkie i mało wygodne dla malucha.

Dzieki Forever, no mi sie wizualnie tak srednio podoba, ale wydawalo sie wlasnie bardzo glebokie i stabilne miedzy nozkami (tak patrzac na zdjecie z tym duzym chlopaczkiem). Szkoda, ze na zywo go nie moge znalezc.

Oli spi w pajacach lub rampersach 62-68 , ciuszki tak samo 62 niektóre i 68 ale wiekszosc spodni na 68 za długie i szerokie.

Aestima
te z lwem tez jak worek:-(

Anapi
Krzesełko fajnie wyglada ale jak dla mnie to dla starszego bo takie "twarde" mi sie wydaje.

ja raczje metek tez nie wypruwam chyba ze zdarzy mi sie przejechac po metce zelazkiem i jest ona taka ostra i drapiąca wtedy tak- bo sama sie wsciekam jak mam taką :-D ostatnio w szale chcialam sobie metce odciag, wyrwac cokolweik i mam bluzke z wielka dziura na plecach :( :crazy: taki głupi ze mnie nerwus !

Ironia, ze mnie też taki nerwus
Mgordon, no tak własnie mi się zdawało, że za duze będą... Ubierz mu na święta te kakowe z szopem, świetne są:tak: I ten bodziak co Ci dałam w paski czekoladowe będzie pasował:-) Co z kombinezonem? Jak nie chcecie, to spakuję dla Wioli.
Przestańcie już z tymi krzesełkami mnie osłabiać- problem mam ten sam co Trasia im więcej krzesełka używam tym bardziej niezadowolona jestem a rodzice kupili do siebie jakieś krzesełko, ale wolę nie pytać jakie, bo na bank drewniane i niewygodne będzie ( ale mama plastiku nigdy nie zaakceptuje)

zołza- ja też lubię drewniane i plastik mnie generalnie mierzi ale w aspekcie krzesełka na wygodę stawiam, a w linkach od Zebry przeczytałam, że nawet jak dziecko dobrze nie siedzi- ma używać krzesełka i nie jeść w pozycji półsiedzącej i chciałabym się do tego zastosować a obawiam się, ze drewniane krzesło dla większego szkraba będzie dobre...

reklama
aestima my mamy drewniane z alphy ale poluje na jakies miekkie podusie i podpllecnik? nie wiem nawet jak to sie nazywa wiem ze jest ale nie moge obczaic jak sie to nazywa ;)

Do góry