Mrsmoon Twoja Maja cudnie wygląda w tym krzesełku i jaka zadowolona
jak Wam się ono sprawdza po kilku dniach użytkowania?
Ja była nastawiona bardzo na kupno
krzesełka kąpielowego i wczoraj przeglądałam nawet już oferty modele itp, weszłam na aukcje używanego na allegro żeby zobaczyć co piszą ci którzy już je przetestowali i napisałam nawet do jednych rodziców z prośba o opinię i teraz mam mętlik w głowie bo odpisali:
Olgierdkowi kupiliśmy żabkę po 7 mc jego życia i żałujemy że nie kupiliśmy tego wcześniej.
Żabka zamieniła kąpiele w wielką frajdę dla dziecka i przy okazji dla Nas
On bawił się panelem z zabawkami a my mogliśmy go spokojnie umyć.
Za niedługo Olgiś skończy rok, mierzy 86 cm i waży 11 kg i dalej mieści się spokojnie w żabce.
Sprzedajemy żabkę bo Nasz syn na Mikołaja dostał od babci dużą “flotę” statków i żabka poszła w odstawkę...
No a mój mętlik polega na tym, że po pierwsze Maja jeszcze sama nie siedzi stabilnie, trzeba Ją podtrzymywać bo inaczej leci na boki albo do przodu więc na samodzielne siedzenie w tym krzesełku jeszcze jest za wcześnie, a po drugie ma już 73 cm, waży 9,5kg i (jak
Marta sama trafnie zauważyła) jest duża.... no to ile mi Ona posiedzi w tym krzesełku... zanim zacznie siedzieć to z niego wyrośnie...
I teraz biję się z myślami czy w naszym przypadku jest sens je kupować bo chciałam bardzo ale może się okazać że znowu gadżet kupiony bo mi się zamarzyło a będzie wcale nieużywany... tak jak było z kołyską która na szczęście znalazła nowego właściciela
A w kwestii zakupów już dokonanych - dziś przyszło nasze
krzesełko do karmienia:
Avangarde Super Krzesełka Ruchomy podnóżek GRATIS (1965581041) - Aukcje internetowe Allegro Jest świetne!
Obicie z materiału takiego śliskiego łatwego do umycia ale nie jest to cerata.
Super sprawą jest regulowany podnóżek bo podniosłam go całkowicie na płasko i Majce nóżki nie zwisały
Tacę narazie zdjęłam i zamontowałam z tyły, tez wg mnie fajne rozwiązanie.
Boczna tacka to rewelacja bo nie muszę już trzymać miseczki z jedzeniem i mam wolną rękę do wycierania na bieżąco jedzonka które znajdzie się poza buzią - u nas rączki pomagają językowi połykać niestety
No Majce jest w nim baaardzo wygodnie, rozłożyła się jak królowa i chichrała się do wszystkich dookoła
Moja opinia wygląda jak jakaś reklama sponsorowana hehe
ale krzesełko na prawdę jest świetne, już dawno nie byłam tak zadowolona z zakupu jak dziś
A jeszcze jedno - w opisie aukcji jest informacja że krzesełko ma funkcjonalność jak Chicco Polly i faktycznie tak jest, to rasowa zżyna a 200zł zostaje w portfelu :-), a w instrukcji obsługi nawet nie pokusili się żeby wyrzucić "Polly" z tekstu :-)