reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Znalazłam krzesełko do karmienia i mocno nad nim dumam... takie: Avangarde Super Krzesełka Ruchomy podnóżek GRATIS (1965581041) - Aukcje internetowe Allegro
Chciałam coś w bardziej stonowanych kolorach ale w tej granicy cenowej nie ma wszystkich funkcji których oczekuję, a to które znalazłam jest identyczne jak chicco polly tylko tańsze o ponad 200zł , z tego co czytałam to polly jest dobrze oceniane...
Rzućcie okiem i powiedzcie co sądzicie, może czegoś jest za dużo albo jakiejś opcji nie ma?
Dla mnie plusem jest ta boczna tacka i regulowany podnóżek a te funkcje ma niewiele krzesełek...
Chciałam coś w bardziej stonowanych kolorach ale w tej granicy cenowej nie ma wszystkich funkcji których oczekuję, a to które znalazłam jest identyczne jak chicco polly tylko tańsze o ponad 200zł , z tego co czytałam to polly jest dobrze oceniane...
Rzućcie okiem i powiedzcie co sądzicie, może czegoś jest za dużo albo jakiejś opcji nie ma?
Dla mnie plusem jest ta boczna tacka i regulowany podnóżek a te funkcje ma niewiele krzesełek...
Madzioolka no rzeczywiście jak chicco polly wygląda!!! jesteś mistrzynią wyszukiwania!!!
A my dziś dostaliśmy przesyłkę z krzesełkiem do kąpieli - kupiłam w końcu ok baby flipper evolution, Maja bardzo stabilnie w nim siedzi, moze dziś wieczorem wypróbujemy
A my dziś dostaliśmy przesyłkę z krzesełkiem do kąpieli - kupiłam w końcu ok baby flipper evolution, Maja bardzo stabilnie w nim siedzi, moze dziś wieczorem wypróbujemy
Silva, wczoraj posadziłam Maję na podłodze i siedziała stabilnie bez przechylania się, więc ją wykąpaliśmy. Ona najbardziej zainteresowana była jedzeniem tych dwóch kwiatków z przodu Krzesełko dobrze się trzyma wanny, jest dość wysokie, wkładka antypoślizgowa też ok. Minus taki, że Maja siedząc w nim nie może sobie sięgnąć sama po zabawki pływające w wodzie, bo tak jak pisałam - po pierwsze krzesełko jest wysokie, po drugie określony jest maksymalny poziom wody w wannie. Poza tym krzesełko fajne, mam nadzieję, ze z pół roku się popluska w nim No i może jej rączki urosną tak, żeby zaczęła sięgać. Nie wiem, czy coś by się stało, gdybym wlała więcej wody(wczoraj ciut poniżej poziomu max), mam obawy, więc na razie trzymam się instrukcji
forever_young
Niemłoda mama Młodej
My się kąpiemy od zawsze w leżaczku w wannie i teraz z całkiem konkretną ilością wody Sadzam Młodą na gumowej macie aby się Jej dupka nie ślizgała i zabawa na całego Nawet pozwala się położyć na płask aż się woda do uszu wlewa ( zero problemu ) i można nogami pochlapać Myślę, że z tym ograniczeniem poziomu wody to przesada, przecież cały czas się przy dziecku jest.
my kapiemy w wanience malej w pokoju...jak kapie sama to daje malo wody i mlody sam lezy w wannie a jak m trzyma go to wody maks i chlapanie na całego ostatino jak mi sie spieszy kąpie go pod prysznicem
próbowaliście? super zabawa ;-) ja ide sie kapac i on ja go trzymam na rekach i myje a potem oddaje M
próbowaliście? super zabawa ;-) ja ide sie kapac i on ja go trzymam na rekach i myje a potem oddaje M
reklama
Podziel się: