reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
A ja dziś po długich poszukiwaniach zakupiłam dywan dla Młodej - miał być puszysty, jasnozielony i stonowany i taki jest - dwie długości włosa - jedna grubsza i dłuższa, druga cieńsza i krótsza - układające się w nieregularne plamy, jasna zieleń wpadająca w żółć, z akrylu, bardzo miękki w dotyku, aż miło - skojarzył mi się z mchem. Mogłam zamówić kurierem ze sklepu internetowego, ale chciałam pojechać, aby pomacać przed zakupem. :tak: Wogóle w tym sklepie mają takie dywany których nie widziałam gdzie indziej kolor taki Shaggy SWING - 59 w Kids Town - kolorowy pokój dziecka i grubszy włos tego rodzaju, ale krótszy. KIDS TOWN - pokoje dziecięce w Kids Town - kolorowy pokój dziecka

Ja mam w salonie micro shaggy http://multi-decor.pl/produkty/dywany/shaggy/shaggy-micro-2 i po pół roku użytkowania dalej go przeklinam, zostawia białe kićki na wszystkim, co nie jest śliskie. A na początku tak puszył, że 2x dziennie mogłabym odkurzać, olałam i raz dziennie przeleciałam podłogi. Jest mięciutki i milusi, mam nadzieję, że w końcu skończy puszyć. Fajnie się na nim leży, mata z ikei też na dywanie rozłożona

Ostatnia edycja:
Ja miałam shaggy w poprzednim mieszkaniu i tam został bo starsznie oblazł sierścią naszego psa, teraz mamy z krótkiego włosia.

Mrsmoon żeby dywan się nie kłaczył to trzeba go położyć na lewa stronę, jak poleży tak trochę to się ugniecie i włosie nie będzie wyłazić :) ja tak robię z każdym nowym dywanem.

Ja nie przepadam wogóle za dywanami, miałam jeden niejako z konieczności ( no teraz dwa :happy2: ) a shaggy jakiś mi się problematyczny wydaje. :baffled: Napisali że może kłaczyć, przeżyję. :-) Wygląda na łatwy do utrzymania w czystości.
Andariel - dywany naprawdę super no ale i ceny konkretne, mój mimo, że był 35 % przeceniony kosztował ze 4 x więcej jak dziecięcy dywan typu tarka ;-)w Leroy Merlin. I jako gadżeciara dokupiłam kuperek w stylu retro pod kolor :tak:
Aestima - a coś kupowałaś u nich ?

reklama
Do góry