reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ja wolę tę z ikei, bo wiem, że dobra jest. Mi się nie spieszy, to tak przy okazji. jak kupisz wyślij mi kwotę z wysyłką na priv i nr konta a ja przyślę Ci adres :-)

Ja też szukam maty i dziękuję Wam za pomysł z matą z ikei w najbliższym czasie może ją kupię.Co do wody to my od urodzenia używamy wody z kranu przegotowanej w czajniku.

madzioolka klocki super.Ja też się takimi bawiłam i mój Igor także.

Madzioolka, Katamisz my tez mamy drewniane klocki + drewnianą kolejkę dla Gabrysia i powiem wam, ze mimo tych wszystkich lego i innych cudów co to można teraz kupić, bardzo często bawi się właśnie tym:tak::-)

ojej, w szpitalu chłopczyk miał tą kulę i myślałam, że oszaleję!!Ja mam jakąś alergię na fp i w ogóle grające zabawki chyba;-)

reklama
czytałam ze najlepsza dla dzieci woda mineralna niskomineralizowana, bo nerek za bardzo nie obciaza.
Ok. 5 minut zaleca sie gotowanie wody kranowej.
A zródlana to podobno alternatywa dla kranówki tylko w butelce. W tym ostatnim nie wiem ile prawdy bo nie pamietam gdzie to słyszałam.

Do góry