reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

forever a to nie te maty miały te rakotwórcze substancje? nie zagłębiałam się w temat bo ja potrzebuje czegoś co szybko można złożyć/rozłożyć na podłodze ale dziewczyny pisały o tym...

Beja i jakie kupiłaś? pochwal się :)

reklama
Beja, fajne! I zielone:-):-)
Dziewczyny czy wodę źródlaną " mama i ja" trzeba przegotować przed podaniem??

ja podaje przegotowana albo prosto z butelki, nie patrze jaka firma byleby nie gazowana... ostatnio mielismy wode zywca, ustronianki i jurajska ;-)

Ja daję tylko źródlane, bo mieralne nieodpowiednie dla niemowląt. Lubię tą z rossmana, bo nie trzeba przegotowywać:tak:

forever pamiętam, że Ty też używasz wody dla niemowląt z rossmanna. Powiedz, gdzie w W-wie można ją kupić? Byłam w Blue City i niestety nie było...

reklama
Madzioolka - myślę, że ta sama, wpychanie do buzi jest stanowczo ukrócane :tak:
Beja85 - a dlaczego u Ciebie taka mata się nie sprawdziła ?
Woda - my od początku Babywassser z Rossmana prosto z kartonu. Myślę, że jeszcze trochę.
Mrsmoon - mi się nie zdażyło jeszcze abym nie znalazła w sklepie, może obsługę trzeba spytać, bo w sumie kartoniki mało widoczne są ( niebieskie z misiem jak do soków ), stoją w okolicach kaszek i słoiczkow.

Ostatnia edycja:
Do góry