reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
To już sama nie wiem z tą matą.... chyba kupię bo potrzebuję czegoś co nie łapie kłaków, to dla mnie priorytet, i co można szybko złożyć jak jest nieużywane... izolacja nie jest dla mnie tak istotna bo i tak dywan będzie pod spodem...

Silva bardzo fajne te piłeczki ale faktycznie ze zwierzakiem w domu może być ciekawie, mój pies chyba padłby ze szczęścia widząc tyle piłek :):):)

madziolka

Ta masz racje tez mam laba i gdyby nie cena tego zwierzaka z pilkami to kupiła bym psu pod choinke ogon to by jej odpadł ze szczescia:-)

ja chce kupic basen z takimi pilkami, moja dwojeczka potrzebuje troche wiecej miejsca, tylko sie zastanawiam kiedy? chyba jak beda siedziec albo jak raczkowac? sama nie wiem kiedy najlepszy czas?

Madzioolka tej maty nie da się złożyć, możesz ją tylko zwinąć w rolkę o wysokości 1,5m, ale w sumie nie zajmuje dużo miejsca, u nas chowa się za zasłoną ;)

Silva fajny ten szef :)

No szef jest spoko;) Kot będzie zachwycony:))) Ale poczeka jeszcze jak Szymi będzie dobrze siedział!

A mata u mnie też za zasłoną, zwinięta w ścisły rulon i spięta zaczepem do papieru!

Ostatnia edycja:
tak tak ja wiem że ona jest do zwijania, u mnie też będzie stać za zasłoną :)
zamówiłam i nawet udało mi się wziąć ten wzór który i Wy macie :)

A my używamy zwykłej maty składanej z kwadratów - literki i cyferki - parę dni temu wydłubałyśmy wszystkie małe elementy w środku - Młoda ma b. zwinne paluszki, no i wszystko do buzi pcha:tak:

reklama
wita dziopki:)
ja juz rano poczyniałam w koncu zakup krzesełka do karmienia:tak:
forever_young mialam takie puzzle o ktorych piszesz ale u mnie sie nie sprawdziły i wyrzuciłam:tak:

Do góry