reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
To już sama nie wiem z tą matą.... chyba kupię bo potrzebuję czegoś co nie łapie kłaków, to dla mnie priorytet, i co można szybko złożyć jak jest nieużywane... izolacja nie jest dla mnie tak istotna bo i tak dywan będzie pod spodem...
Silva bardzo fajne te piłeczki ale faktycznie ze zwierzakiem w domu może być ciekawie, mój pies chyba padłby ze szczęścia widząc tyle piłek
Silva bardzo fajne te piłeczki ale faktycznie ze zwierzakiem w domu może być ciekawie, mój pies chyba padłby ze szczęścia widząc tyle piłek
ludzikruda
Zaciekawiona BB
ja chce kupic basen z takimi pilkami, moja dwojeczka potrzebuje troche wiecej miejsca, tylko sie zastanawiam kiedy? chyba jak beda siedziec albo jak raczkowac? sama nie wiem kiedy najlepszy czas?
kasiawilde
Fanka BB :)
Madzioolka tej maty nie da się złożyć, możesz ją tylko zwinąć w rolkę o wysokości 1,5m, ale w sumie nie zajmuje dużo miejsca, u nas chowa się za zasłoną
Silva fajny ten szef
Silva fajny ten szef
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
tak tak ja wiem że ona jest do zwijania, u mnie też będzie stać za zasłoną
zamówiłam i nawet udało mi się wziąć ten wzór który i Wy macie
zamówiłam i nawet udało mi się wziąć ten wzór który i Wy macie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A my używamy zwykłej maty składanej z kwadratów - literki i cyferki - parę dni temu wydłubałyśmy wszystkie małe elementy w środku - Młoda ma b. zwinne paluszki, no i wszystko do buzi pcha
reklama
Podziel się: