reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Dziewczyny, czy któraś z Was może polecić jakieś super miękkie ręczniki? Bo te co mamy z baby ono są już za małe dla nszego klocuszka i od początku jakieś takie szorstkie, nieprzyjemne... Mamy jeszcze z tesco taki fajny, mięciutki disneya, ale nie widziałam większych...

reklama
Aestima my mamy ręczniki z nino ale nie wiem czy są większe, a nasze ręczniki kupuję w brw i jestem bardzo zadowolona, mamy 5 dużych i 5 małych, we dwójkę dwa lata używamy i dalej są tak białe jak nowe. W każdym razie Majowe ręczniki są bardzo miękkie, tylko zanim zaczęły dobrze chłonąć, 2x je prałam

Czesc :) może nieco wyprzedzam temat, bo nasze maluchy jeszcze w gondolkach, ale ani sie obejrzymy a wiosna nadejdzie i czas na SPACERÓWKI ;)
jakie modele polecacie ? gondolę mamy emaljunga ale spacerowkę musimy dokupic jakąs i zastanawiamy się w co inwestowac ? ciezkie i stabilne czy moze lekkie i skrętne? :sorry:

why wow mamusia? :)

u nas mlody juz sie nie miesci w gondolke :-( wiec jezdzimy w rozlozonej spacerowce ;) czyli tak jak w lezaczku albo foteliku :) mozna jeszcze na plasko ale on nie lubi:sorry:

Mam nadzieje, że pojeżdzimy do końca roku w gondoli, mimo że Hania duże dziewczę, ale jeszcze mamy z 10cm luzu. Obawiam się tylko, ze jak będzie w kombinezonie to o luzie już zapomnimy, zwłaszcza że rozglądałam sie wczoraj za spiworkami i strasznie mi się ten spodobał SUPER ŚPIWOREK Śpiwór WEŁNA NATURALNA !! 4 w 1 wzór 50, może ktos ma i zaopiniuje? Nadaje się i do gondoli i spacerówki a na nasze mrozy chyba jak znalazł...

icak ja mam śpiworek od wózka - kształt identycznt, tylko nie jest oczywiście wełniany. Myślę, że się sprawdzi, chociaż i tak z małym dzieckiem w duże mrozy nie zalecają wychodzić

reklama
do - 10 można chodzić...:)
mrsmoon, a jaki Ty masz???
Ja może rozważę ten co icak, bo ten x- landera taki lichy....
Ironia, mamusia- my też w spacerówie- na razie wożę go na płask, ale ten płask jest i takpod lekkim kątem, więc się nie buntuje:))

e: mrsmoon, mgordon pożyczyła mi fajną książkę spocka i tam jest napisane, że jak ogrzewanie w domu włączone (jesień, zaima, wczesna wiosna), to 2- 3 h na dworze z dzieckiem(oczywiście do temp - 10), to minimum. Jak my wytrzymamy tyle na dworze w te mrozy, brrr...

Ostatnia edycja:
Do góry