reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tym razem zupełnie nietypowo bo w normalnym sklepie w jednym z centrów handlowych - na Allegro z przesyłką wyszło mi drożej. ale byłoforever gdzie Ty to kupiłaś?
Link, który wstawiła Larvunia skojarzył mi się z innym moim gadżeciarskim zakupem a mianowicie wypasioną osłoną na fotel w aucie ( mam skórzaną tapicerkę ) pod bazę fotelika.
zebrra
Potrójna mama :)
A ja polecę coś za grosze
Przy okazji zakupów aptecznych na doz.pl, wzięłam 2 gryzaki. Są super, akurat na 4-ro miesięczne łapki, no i lekkie - polecam
Al Bis, gryzak silikonowy, lód, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie - ten jest leciusieńki, mięciutki i ma takie wypukłe punkciki masujące dziąsełka.
Al Bis, gryzak wodny Zajączek, R336, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie - ten też ma wypukłe punkciki i można go wkładać do lodówki,chłodny przynosi ulgę przy ząbkowaniu.
Aaa i nie wiem, czy już o tym pisałam, ale polecam kombinezon do fotelika samochodowego z "dziurką" na pasy
Przy okazji zakupów aptecznych na doz.pl, wzięłam 2 gryzaki. Są super, akurat na 4-ro miesięczne łapki, no i lekkie - polecam
Al Bis, gryzak silikonowy, lód, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie - ten jest leciusieńki, mięciutki i ma takie wypukłe punkciki masujące dziąsełka.
Al Bis, gryzak wodny Zajączek, R336, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie - ten też ma wypukłe punkciki i można go wkładać do lodówki,chłodny przynosi ulgę przy ząbkowaniu.
Aaa i nie wiem, czy już o tym pisałam, ale polecam kombinezon do fotelika samochodowego z "dziurką" na pasy
a ja polecam cos co mnie bardzo zaskoczyło
wyprobowalismy juz rozne płyny do kąpieli i szampony:
bobini - jakies uczuelnie
nivea - drogi i skorka nie jest gładka
emolienyu, parafiny wszystko przerabialismy
a wzielam na pałe Bambi najtańszy z najtańszych pollenowskich płynów...chyba nasi rodzice sie jeszcze w tym myli pachnie świeżo proszkiem do prania wiec bylam sceptyczna i myslalm ze go wywale...bo nie chce zeby mi dziecko praniem pachło
ale....skora jest mięciutka bez uczuleń i super mięciutka !!
koszt za 0,5 litra 4,50 )
i to jest przyklad płynu za ktory nie trzeba przepłacać
wyprobowalismy juz rozne płyny do kąpieli i szampony:
bobini - jakies uczuelnie
nivea - drogi i skorka nie jest gładka
emolienyu, parafiny wszystko przerabialismy
a wzielam na pałe Bambi najtańszy z najtańszych pollenowskich płynów...chyba nasi rodzice sie jeszcze w tym myli pachnie świeżo proszkiem do prania wiec bylam sceptyczna i myslalm ze go wywale...bo nie chce zeby mi dziecko praniem pachło
ale....skora jest mięciutka bez uczuleń i super mięciutka !!
koszt za 0,5 litra 4,50 )
i to jest przyklad płynu za ktory nie trzeba przepłacać
Ivona83
Fanka BB :)
nas chyba uczula oliwka nivea - za to hipp bio rewelacja
Zebra - dzieki za linka bo jeden gryzaczek już kupiłam
Zakochałam się !!! i kupiłam....Sukienka-bombka na chrzciny+majteczki Rose 68cm (1785823369) - Aukcje internetowe Allegro
Narazie z opcją na chrzest bo mam 16 października do tego mam w domu biały sweterek i ew płaszczyk jak będzie zimno. Jak nie chceszt to inna okazja się znajdzie :-):-):-)
Zakochałam się !!! i kupiłam....Sukienka-bombka na chrzciny+majteczki Rose 68cm (1785823369) - Aukcje internetowe Allegro
Narazie z opcją na chrzest bo mam 16 października do tego mam w domu biały sweterek i ew płaszczyk jak będzie zimno. Jak nie chceszt to inna okazja się znajdzie :-):-):-)
_Angel_
Mama małej stokrotki
nas chyba uczula oliwka nivea - za to hipp bio rewelacja
jest przepiękna!!
_Angel_
Mama małej stokrotki
A ja zakupiłam mojej małej dzisiaj coś takiego Kwiatowy gryzak małej bardzo się podoba
zebrra
Potrójna mama :)
Angel, też mamy taki Ale Bartuś na razie niespecjalnie radzi sobie z trzymaniem go...
reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
no z dziećmi to niezwiązane, ale mam okazję wziąć ekspres do kawy z jakiś tam promocji punktowych (znaczy się zbiera sie punkty i wymienia na nagrody) no i nie wiem ktory wybrac, moze ktoras z was ma takie cuda i moze cos pomoc
Saeco Nina Bar Plus RI9357/01 - Ekspres ciśnieniowy - CENA w RTV EURO AGD
KP2100 - Ekspresy ciśnieniowe na kapsułki - Krups Polska
WYPRZEDAŻ: EKSPRES CIŚNIENIOWY 13Z014 BORDOWY SKLEP NEO24.PL CENA
KRUPS KP 2106 Dolce Gusto - tanio, sprawdź • sklep Zadowolenie.pl
te mam do wyboru, bardzo podobaja mi sie te dolce gusto i to ze nie trzeba sie bawic przy tej kawie tylko bierze sie kaspulke i juz, no ale z drugiej stony te kasulki chyba nie sa takie tanie, wiec co z tego ze ekspres dostane gratis jak wydam majatek na kasulki
Saeco Nina Bar Plus RI9357/01 - Ekspres ciśnieniowy - CENA w RTV EURO AGD
KP2100 - Ekspresy ciśnieniowe na kapsułki - Krups Polska
WYPRZEDAŻ: EKSPRES CIŚNIENIOWY 13Z014 BORDOWY SKLEP NEO24.PL CENA
KRUPS KP 2106 Dolce Gusto - tanio, sprawdź • sklep Zadowolenie.pl
te mam do wyboru, bardzo podobaja mi sie te dolce gusto i to ze nie trzeba sie bawic przy tej kawie tylko bierze sie kaspulke i juz, no ale z drugiej stony te kasulki chyba nie sa takie tanie, wiec co z tego ze ekspres dostane gratis jak wydam majatek na kasulki
Podziel się: