reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
dla mnie to po prostu jeszcze takie odległe się wydaję ale w końcu różnica wiekowa pomiędzy naszymi skarbami wynosi około 1 miesiąca to nie ma co się dziwić :)
Mamusiu, moje dziecko starsze od Twojego o miesiąc właśnie, a przenosiny do spcerówki chciałabym jak najdalej odwlec, chciałabym w gondolce wozić go do końca stycznia, a jak będzie - zobaczymy...

Ja mam dwa śpiwory, jeden z polarkiem w środku, a drugi z takim futerkiem. Ten drugi ma taką zakładkę z tyłu, żeby mozna było go w spacerówce używać (nie zsuwa się z oparcia)

Kochane potrzebuję pomocy, muszę zakupic prezent na roczek dla synka szwgierki, mam juz kilka drobiazgów, ale potrzebuję jeszcze zabawkę i mam kłopot z wyborem, pomożecie?

9257e7190bd55c45435107ab7cde0603.JPG

m_30430422_1.jpg

slimak_00.jpg

54960.jpg

194678537948ac4711d0dd4.jpg

Co będzie najlepsze?

zdecydowanie tęczowa gąsienica!
A jeśli taka układanka (baby logic), to tu są naprawdę ładne i za 32 zł!
KSZTAŁTY - puzzle duo w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
MAMA I DZIECKO - puzzle duo w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
WŁASNE MIESZKANIE - puzzle duo w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
Przepraszam, że Ci mącę, ale moim zdaniem są naprawdę warte uwagi- sama planuję kupić Miesiowi na gwiazdkę:)

A co do spacerówki- cóż nie jestem pewna czy Wam się uda do stycznia pociągnąć w gondoli, ale życzę Wam tego z całego serca!:tak:

Olek ma 64 cm a gondola prawie 90 i ja nie zamierzam zimy w niej przejezdzic, bo mały 13 grubnia kończy 6 miesiecy a w lutym bedziem miał juz 8 i co bez pasów na płasko (no mozna poduszke albo oparcie-u mnie podniesc) ale czemu mam ze spacerowki nie korzystac?
Co do temp. to prawda moje dziecko (starsze) na spacer 2 razy dziennie codziennie nawet w deszcz i przy -20 tez - chora raz przez 3 lata w przedszkolu infekcja, antybiotyk raz w zyciu, termometr nieuzywany.

ZEBERRKO jak dla mnie to ślimak, może sobie dziecko ciągnąć za sznurek na spacerze ale może też ćwiczyć paluszki i przekładać klocki z jednej strony na drugą po krzywych drucikach.;-)

reklama
Dzięki Aestima, fajne te puzzle, musze jeszcze pomyśleć :)

A co do wózka, to Jasio jeździł w gondolce do końca lutego (ale on jest z 14/07, więc 1,5 mca różnicy), więc może chociaż do końca roku się uda albo do połowy stycznia :)

Do góry