reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Ja mam butle z woda non stop w podgrzewaczu na najslabszym podgrzewaniu- jest w sam raz do przygotowania mleczka i w temperaturze do spozycia.
Woda kranowa, przegotowana i przefiltrowana w dzbanku.

ja bardzo dużo kupuje Filipowi w endo rzeczy...mamy sklep w Częstochowie i zawsze kiedy jestem to coś musze kupić..Juli też ostatnio kupiłam kilka rzeczyz wyprzedaży na następny rok i na teraz...

reklama
kiedys wrzucalam linka do whycry jak wszedl na rynek i wtedy pewnie bym kupila. a teraz wydaje mi sie to śmieszne bo przeciez wiem czego chce moj syn i jak placze kiedy zrobi siku, kpe czy jest glodny albo go cos boli ;-)

polecam natomiast bajke fineasz i ferb nałogowo oglądamy z mezem a płyta z muzyka jest swietna dla dzieci..my mlodemu spiewamy codziennie piosenki z tej bajki i maly bardzo je lubi ;)

Do góry