reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dziewczyny nie wiem czy w polskim Lidlu są woreczki Toujours na zużyte pieluchy, jeśli są to polecam, ładnie pachną i pochłaniają zapach pieluch:-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mi się od początku to wróżbiarstwem niejakim wydawało - ja też wiem w zależności od rodzaju płaczu o co chodzikiedys wrzucalam linka do whycry jak wszedl na rynek i wtedy pewnie bym kupila. a teraz wydaje mi sie to śmieszne bo przeciez wiem czego chce moj syn i jak placze kiedy zrobi siku, kpe czy jest glodny albo go cos boli ;-)
Okazje - b. korzystna cena proszku Lovella w Tesco, w Mothercare - 20 % na spodnie i rajstopki ( 3 pak: białe, granatowe i czerwone - jak dla mnie zestaw bomba ) oraz skarpetki.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
45 zł -20 % czyli 36 : 3 = 12 zł za parę. Ja wczoraj gdzieś widziałam JEDNĄ parę za 29,90 zł
tak siedze dzis w nudne popoludnie niedzielne - leje u nas jak nie wiem...
i przegladam sobie dla dzieci akcesoria... ale fajne popatrzcie :-)
Zestaw do czesania Skip Hop - Hare / Myju, myju :: Tublu.pl
albo
Osłona na kran Skip Hop - Moby / Myju, myju :: Tublu.pl
heheh miec tylko troche nieptrzebnej kasy i fajne gadzeciki mozna nakupowac heheh slodkie ;-)
i przegladam sobie dla dzieci akcesoria... ale fajne popatrzcie :-)
Zestaw do czesania Skip Hop - Hare / Myju, myju :: Tublu.pl
albo
Osłona na kran Skip Hop - Moby / Myju, myju :: Tublu.pl
heheh miec tylko troche nieptrzebnej kasy i fajne gadzeciki mozna nakupowac heheh slodkie ;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Osłonka w sumie niegłupia, ale nie za taką kasę
Ja z gadżetów mam coś takiego i uważam zakup za b. trafny http://www.chicco.co.uk/OurProducts/SchedaProdotto/tabid/1078/art/00065357300000/Default.aspx
Ja z gadżetów mam coś takiego i uważam zakup za b. trafny http://www.chicco.co.uk/OurProducts/SchedaProdotto/tabid/1078/art/00065357300000/Default.aspx
ceny zabijaja hehehe ;-)
ale ciekawe prawda ;-)
ja sie zastanawiam nad tym...
Osłonka polarowa do chust i nosideł wzór Tinged with anthracite / Akcesoria do Bondolino :: Tublu.pl
link juz na chustowym podalam tez ;-) Ale cena tez zabija...
ale ciekawe prawda ;-)
ja sie zastanawiam nad tym...
Osłonka polarowa do chust i nosideł wzór Tinged with anthracite / Akcesoria do Bondolino :: Tublu.pl
link juz na chustowym podalam tez ;-) Ale cena tez zabija...
reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Osłonka w sumie niegłupia, ale nie za taką kasę
Ja z gadżetów mam coś takiego i uważam zakup za b. trafny Quick Feeding Easylife Bottle Drainer
forever gdzie Ty to kupiłaś?
Podziel się: