reklama
traschka
Mama Marysi
czy któraś z was uzywała sprayu lub żelu chicco przeciwko komarom? Działa? TO chyba jedyny taki produkt od urodzenia. I nie wiecie jeszcze gdzie go można kupić? TYlko w sklepach chicco czy może w normalnym dziecięcym też dostanę? Internet odpada, bo zależy mi na czasie
TRASIA czy działa to tak naprawde nie mam pojęcia bo ja używam tego plus plasterki które przykleilam do wózka i jeszcze kupiłam takie urządzenie na baterie które ma odstraszać komary i ten zesstaw się sprawdził super bo przez dwa miesiące pobytu na wsi w lesie mojego Antosia nic nie ugryzlo. Ja to wszystko kupiłam w aptece.; ale produkty Chicco widziałam w sklepie dla dzieci. Franusiowi kupiłam branzoletki p/ komarowe i chusteczki do ciała tez firmy Chicco i tez działają.
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Sprayów nie uzywam, moskietery na łozeczku i wozku pozaciagane i w oknach ) takie do samodzienego montazu
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
pampersy są chyba najlepsze jak do tej pory, do tego zamiast mokrych chusteczek - ciepla woda z jeleniem a na koniec zasypka i pupeńka cudo )
Dziewczyny, polecam zakupy w sklepie internetowym coccodrillo. Jakość ubrań i materiałów najlepsza w Polsce, regularne ceny zwalają z nóg, ale chyba czyszczą magazyny, bo mają duuuże przeceny. Kupiłam Mai kombinezon przeceniony ze 188zł na 75zł, dresik, rajstopki i bodziaki też w dobrych cenach. Dziś dostałam paczkę i jestem baardzo zadowolona. Weźcie tylko pod uwagę, że ich bielizna ma mniejszą rozmiarówkę, moje dziecię nosi ich bodziaki w rozmiarze 68, a niedługo na 74 pewnie przeskoczymy. Z innymi rzeczami raczej rozmiarówka standardowa, kombinezon przejściowy mam na 68, a zimowy na 74
link do sklepu Sklep internetowy Coccodrillo
link do sklepu Sklep internetowy Coccodrillo
forever_young
Niemłoda mama Młodej
To faktycznie b.dobre jakościowo rzeczy :-) Wstyd przyznać, ale Młoda mieści się wprawdzie z trudem lecz jednak w body w rozmiarze 50.
reklama
Podziel się: