reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
czy któraś z was uzywała sprayu lub żelu chicco przeciwko komarom? Działa? TO chyba jedyny taki produkt od urodzenia. I nie wiecie jeszcze gdzie go można kupić? TYlko w sklepach chicco czy może w normalnym dziecięcym też dostanę? Internet odpada, bo zależy mi na czasie:)

TRASIA czy działa to tak naprawde nie mam pojęcia bo ja używam tego plus plasterki które przykleilam do wózka i jeszcze kupiłam takie urządzenie na baterie które ma odstraszać komary i ten zesstaw się sprawdził super bo przez dwa miesiące pobytu na wsi w lesie mojego Antosia nic nie ugryzlo. Ja to wszystko kupiłam w aptece.; ale produkty Chicco widziałam w sklepie dla dzieci. Franusiowi kupiłam branzoletki p/ komarowe i chusteczki do ciała tez firmy Chicco i tez działają.

pampersy są chyba najlepsze jak do tej pory, do tego zamiast mokrych chusteczek - ciepla woda z jeleniem a na koniec zasypka i pupeńka cudo :))

Dziewczyny, polecam zakupy w sklepie internetowym coccodrillo. Jakość ubrań i materiałów najlepsza w Polsce, regularne ceny zwalają z nóg, ale chyba czyszczą magazyny, bo mają duuuże przeceny. Kupiłam Mai kombinezon przeceniony ze 188zł na 75zł, dresik, rajstopki i bodziaki też w dobrych cenach. Dziś dostałam paczkę i jestem baardzo zadowolona. Weźcie tylko pod uwagę, że ich bielizna ma mniejszą rozmiarówkę, moje dziecię nosi ich bodziaki w rozmiarze 68, a niedługo na 74 pewnie przeskoczymy. Z innymi rzeczami raczej rozmiarówka standardowa, kombinezon przejściowy mam na 68, a zimowy na 74
link do sklepu Sklep internetowy Coccodrillo

reklama
forever moja jeszcze nosi cocodrilowe 56, co prawda juz takie dopasowane mocno jest, ale jeszcze te letnie rzeczy wychodzi, mimo że klocuszek około 5800 ;-)

Do góry