reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
Nam poza tym, że Dada śmierdzą to nic w nich nie przeszkadza, nawet pupa lepiej wygląda niż w Dada 2, a i z tym zapachem sobie jakoś radzę, bo kupuje trochę wcześniej, zanim poprzednie mi się skończą i wyciągam całe opakowanie żeby się wywietrzyło, i wtedy już jest znośnie. No pampersy oczywiście lepsze, ale i droższe, a póki mała odparzeń nie ma to trochę na niej zaoszczędzę :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Różnica między dadą 2 a 3 tkwi jak dla mnie tylko w zapachu, trójki śmierdzą takim przemysłowym klejem, ale podobnie jak aneczka nie zwracam już na to uwagi choć nie powiem, na początku mnie to drażniło...dziewczyny pisałyście kiedys że dada3 jakieś dziwne są i faktycznie używaliśmy dada2 bez żadnych problemów a ledwo zmieniliśmy na dade3 już się pojawiło po 1h odparzenie - co w nich jest innego? Teraz leczymy to odparzenie bepanthenem, sudocremem i tylko pampki używamy i ciężko schodzi :-(
No i dużo też zależy od tego czym wytrzesz pupę przed założeniem pieluszki, bo jak będzie zbyt mokro to i najlepsza pieluszka nie pomoże
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
my używamy jeszcze dady2 ale zapas czterech paczek dady3 mam zakupiony wąchałam i dla mnie tez nie śmierdzą ;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
może to zależy jaka partia...
_Angel_
Mama małej stokrotki
U nas też póki co dada2 ale dada 3 leży w zapasie i ja chyba należę do tych z innymi nosami ale mi również nie śmierdzą.
do tego jeszcze ODRADZAM :
chusteczki nawilżające pampers naturaly clean jak dla mnie mają dziwny zapach i wyciągają się pojedynczo co bardzo mnie irytowało.
Teraz mój M kupił chusteczki z dady fioletowe.Dopiero dowiem się czy są dobre,ale jeżeli dobrze pamiętam to któraś z was już ich używała?
do tego jeszcze ODRADZAM :
chusteczki nawilżające pampers naturaly clean jak dla mnie mają dziwny zapach i wyciągają się pojedynczo co bardzo mnie irytowało.
Teraz mój M kupił chusteczki z dady fioletowe.Dopiero dowiem się czy są dobre,ale jeżeli dobrze pamiętam to któraś z was już ich używała?
reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
mialam raz niebieskie dady, ale zielone o wiele lepszy zapach maja, dla mnie oczywiscie
Podziel się: