reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ja też ostatnio zielone kupiłam, i zapach mi odpowiada i wilgotność jest ok, wkurzam sie tylko jak co trzecia chusteczke musze otwierac to plastikowe opakowanie zeby wydostac nastepna chusteczke, bo one chyba tak poukladane sa, no ale to jakos przecierpie, cena ok, jakos tez wiec nie bede narzekac

Kupiłam Sinalac dla siebie - nie powinnam jeść mleka, bo Młoda ma na nie alergię oraz na słodycze :baffled:. Co do biustonoszy to mi dziś pani w specjalnym sklepie powiedziała 65G to myśłałam, że padnę; przed ciążą 75B teraz 75 lub 80C.

Kati, leżaczek ok, fajnie się buja, można zablokować, rama stalowa, pałąk z zabawkami, wibracje (choć my z nich nie korzystamy). Jedyny minus jest taki, że nie ma pozycji leżącej, dziecko jest w takiej kubełkowej pozycji, coś jak w foteliku samochodowym. Co do wagi, to posadziliśmy w nim Jasia (waży 14,5 kg) i dla niego w sam raz :) Także na pewno długo posłuży.

Ironia teraz w Tesco są po 48,99 i w Realu po 44, coś tam (pewnie 99:))) A w Tescko dodatkowo za zakup pieluch dostajesz bon na 10 zł. Ale jak kupisz więcej paczek to i tak dostajesz jeden bon, więc jak chcesz więcej to musisz obrócić kilka razy przy kasie:)

reklama
dziewczyny pisałyście kiedys że dada3 jakieś dziwne są i faktycznie używaliśmy dada2 bez żadnych problemów a ledwo zmieniliśmy na dade3 już się pojawiło po 1h odparzenie:wściekła/y: - co w nich jest innego? Teraz leczymy to odparzenie bepanthenem, sudocremem i tylko pampki używamy i ciężko schodzi :-(

Do góry