reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Trasiu mam sprytny sposób montowania pieluszki na budce i naprawdę 100 razy bardziej wolę to niż co chwilę przestawiać parasolkę ;) Mój sposób ma jeszcze tę zaletę, że przechodzące babki zaglądające do wózka jak tylko mnie miną, mają bezcenne miny widząc tylko machające nóżki Bartka ;)

Mamusiu ja mam nanozin, on jest w sprayu, ale nie mieliśmy jeszcze jakiegoś poważnego odparzenia, jedynie zaczerwienioną pupę..

zebrra stosuje sposób z pieluszką jak zapomne parasolki ;-) a wszyscy ciekawscy zaglądający do wózka doprowadzają mnie do szału momentami :cool:

Ja też parasolki nie używam...jakoś mnie denerwuje...wolę pieluszkę tak jak Zebrra...no i też nie cierpie jak mi łapska do wózka wkładają ale zwracam uwagę że sobie tego nie życzę

Mi nikt jeszcze dziecka nie dotykał bez pozwolenia. Jedna pani niewidoma (przychodzi na nasz plac zabaw z córeczką) spytała czy moze go obejrzeć i zrobiła tą za pomocą dłoni- nie miałam nic przeciwko. A że się gapią?? No cóż, ładny jest to się gapią, sama bym nie przeszła koło takiego słodziaka obojętnie,więc się nie dziwię!:-)

reklama
my nie mielismy na szczescie az tak odparzonej pupci ale mocno zaczerwieniona byla jak Tymuś mial takie silne rozwolnienie teraz bierzemy lakcid L i kupcia sie poprawila ale sudokrem nic nie pomagal, ani zadne pudry, (nawet mąke ziemniaczana próbowałam ale aż takich szybkich rezultatów nie było) dopiero krem hippa pomogl ale myslalam ze macie coś jeszcze lepszego

Do góry