reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Justynka myślę że możesz śmiało pożyczyć większą wanienkę od koleżanki jeśli masz taką możliwość.mam pytanie co do wanienki..
ja mam taką na stelażu do małego wzrostu i Kalina już prawie z niej wyrosła,zastanawiam się czy kupić tę zwykłą wanienkę czy pożyczyć od koleżanki(która rodzi w grudniu),bo nie wiem czy np od tej pory Kalinę kąpać już na gąbce np,czy może ta wanienka jest wystarczająco duża,że 1/2 roczne dziecko śmiało może w niej siedzieć?
Ja planuję przenieść Maję z tej dziecinnej wanienki do dużej wanny jak już będzie siedziała stabilnie i kupić wtedy ewentualnie takie krzesełko do kąpania (Zebra kiedyś pisała o nim w wątku zakupowym i bardzo mi się spodobało: THERMOBABY - Krzesełko do Kąpieli, 4 Kolory (1751303908) - Aukcje internetowe Allegro )
Icak ja mam tą karuzelę z misiami, kupiliśmy jeszcze jak byłam w ciąży, używaną ale w stanie idealnym, a poprzedni właściciel dorobił do niej zasilacz i działa z gniazdka a nie pożera baterie U nas sprawdza się rewelacyjnie - jest niezastąpionym usypiaczem dla Majki. Jest tam kilka melodyjek i jeszcze dźwięki natury (ptaszki+dzwoneczki+szum fal). Na melodyjki Maja nie zwraca w ogóle uwagi ale dźwięki natury uwielbia, do tego kręcące się misie i delikatne światełko i jeszcze się nie zdarzyło żeby nie zasnęła Myślę że właśnie to że są w delikatnych kolorkach to Jej nie rozprasza tylko wycisza i usypia. Ja polecam No i opcja pilota do włączania/wyłączania karuzeli bez skakania koło dziecka i rozpraszania go jest dla mnie świetna.dziewczyny czy któraś z was ma karuzelę z fisher'a taką FISHER PRICE Karuzela Karuzelka RAINFOREST +pilot (1748952369) - Aukcje internetowe Allegro lub KARUZELA Z MISIAMI FISHER PRICE C0108 projektor (1749133894) - Aukcje internetowe Allegro
Chce zamówić, ale nie wiem czy dziecię się zainteresuje tymi światełkami itp., no i ze względu na kolory chyba lepsza ta 1?? Poradźcie!
My mamy taką KARUZELA Wyspa Marzen TINY LOVE GRATISY Wys10 zł (1658665207) - Aukcje internetowe Allegro ma śliczne żywe kolorki i Natalia jest nią zachwycona. Potrafi leżeć, patrzeć i gadać do niej ok 40 min. więc i ja karuzelą jestem zachwycona
setana ja mam takie (Mateusz dostał od mojego brata - chrzestnego):
Grande Caretero - łóżeczko turystyczne
i jestem zadowolona :-)
chcielismy takie to bo koleżanki już mają 2 lata i są zadowolone, także polecam kosztowało 250 zł są tam 2 poziomy budka z zabawkami, moskitiera, przewijak i torba. Bok otwierany jak dziecko bedzie starsze moze samo wchodzić
Grande Caretero - łóżeczko turystyczne
i jestem zadowolona :-)
chcielismy takie to bo koleżanki już mają 2 lata i są zadowolone, także polecam kosztowało 250 zł są tam 2 poziomy budka z zabawkami, moskitiera, przewijak i torba. Bok otwierany jak dziecko bedzie starsze moze samo wchodzić
Setana my mamy takie
Baby Design Dream
ja szukałam łóżeczka dwupoziomowego z twardym przewijakiem
Maja już go przetestowała, miała najdluższy sen nocny w swojej karierze;-)
Baby Design Dream
ja szukałam łóżeczka dwupoziomowego z twardym przewijakiem
Maja już go przetestowała, miała najdluższy sen nocny w swojej karierze;-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Setana ja mam takie: Łóżeczko turystyczne, kojec model Premium - teddy | Dla dzieci | Łóżeczka i kojce | Tylko, że jak ja kupowałam to na allegro były tańsze. A teraz na allegro nie widziałam ich w ogóle...
reklama
Podziel się: