reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
moon podobają mi się!
Madzioolka powodzenia z reklamacją (ccc ciężkie w tym temacie...), Emi też takie miała, ale w zeszłym roku (mało chodziła w nich)

też muszę kupić bo mam tylko jedną pare na teraz...

Jakie fajne baloniki na tych balerinkach:-)
Aestima ostatnio szukałam w necie info o Emelach i mi wyskoczyło, że w lubuskim w ZG jest jakiś sklepik (punkt na mapie się pojawił), ale nie wiem dokładnie gdzie bo aż tak mi nie zależało na tym adresie;-)myślę, że na teraz skończymy z jakimiś niedrogimi półbutami + trampkami na szwędanie się po placach zabaw, piaskownicach itp. (zmartwiłaś mnie Madzioolka, bo w ccc mi się wzory trampkowe spodobały, były takie granatowe z małym stateczkiem dla Leo, ew.całe czerwone dla obojga), a jakieś lepsze, droższe pewnie sandałki, bo dłużej w nich pochodzą w sezonie:tak:
a ccdrl ma ciekawe trampki teraz? zazwyczaj tam coś fajnego wybieraliśmy, ale już długo nie zachodziłam do nich.
martadelko - ja kiedyś swoje szpilki reklamowałam w ccc i mi uznano reklamację:tak:

ja też pewnie coś w ccc zakupie dla Emi, ja akurat nie mam żadnych złych doświadczeniem z reklamacją w ccc, tylko koleżanka z pracy, z dwoma parami butów z nimi 'walczyła'

Andariel ale moje to nie Lasocki :) Może zobaczyć ten zamek który jest w moich trampkach i porównać z lasockimi czy jest inny porządneijszy. Ja miałam kilka par lasockiego dla siebie i nie narzekałam nigdy

to może te droższe będą miały lepszy zamek :p ja dziś wymacam wszystkie bo musze od razu jakieś wziąc bo Maja nie ma innych butów póki co. Trzewiki kupie na jesień dopiero wtedy dłużej się śmiga w pełnych butach a teraz to juz by Jej sie noga zapociła.

Także u nas trampki, niedługo sandały i jeszcze sportowe letnie takie: Hit !! Nike Sunray Protec (TD) (344925003)r. 24 (3132964227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w zeszłym roku były strzrałemw dziesiatke i w tym sezonie zamierzam powtórzyc sukces :-D

Jeszcze coś na wakacje by sie przydało na plaże i do wody, w smyku są śmieszne buty Cool Club, Klapki dziewczęce, rozmiar 24 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com ale ciekawe jak noge jest w takiej gumie..... bo i dla dorosłych sa przecież takie buty, nawet całkiem modne ale ja się jakos nigdy przekonać nei umiałam do tej gumy... może neisłusznie?

reklama
Do góry