reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Madzioolka mnie też 100%PCV nie przekonuje, widziałam w zeszłym roku lekkie piankiwe sandałki dziewczęce w decathlonie - idealne właśnie na plażę, do wody:tak:mam je zresztą w szafie, choć teraz ciut małe już na Ninkowatą; w tym roku już mi nie dane luknąć do decathlonu, niestety.
moon - sęk w tym, że Leo ma b.wysokie podbicie i konkretną stópkę (jak ja to mówię: kopytko), więc "letko nie jest";-)

reklama
Mrsmoon - balerinki przesłodkie, gdyby były w innym kolorze baloników - najchętniej niebieskim - może bym się skusiła. Wczoraj oglądałam w sklepie kolejne Emele - b. ładny turkusowy. Doszłam do wniosku, że na razie się wstrzymam z bucianymi zakupami, kupiłam to i tamto, czekam na przesyłki.
Klapki/sandałki w stylu crocsów mamy, ale Młoda jakoś mało pewnie w nich chodzi. A wogóle widziałam butki tego typu w C&A b. śmieszne, żółtozielone z przodem jak gąsiennica.

Ale to na cieplejsze dni :-p Myśmy na razie odstawiły bo opiekunka zauważyłam, że Młoda mogła by sobie nawet w nich kostkę skręcić... W cm są małe, jakby dobre ale jakoś mocno latają na boki :eek:

No, to raczej dość łabate obuwie.
Myśmy dziś kupili dzieciom trampki (walky?), bez zamków, tylko na rzepy (Leo granatowe w białe prążki z motywem statka, Nince szare w kolorowe kwiaty). W półbuty Leosiowe stópki wejść nie chciały - podbicie. Szukamy więc dalej.

My kupiliśmy ala crocsy dziś w tesco ale tylko na basen ( chyba nie najzdrowsze dla stopy?)- zielono granatowe w promocji za 15 zł- świetne kolorki. były tez czerwone na pewno.
Dodatkowo w tesco 5pak marynarskich majtek za 10 zł nabyliśmy:szok: i 3 pak skarpet- podkolanowek pasiastych za 11zł oraz letnich, mocno kolorowych skarpet ze zwierzątkami też za 11:tak: I dla mnie świetne trampeczki- 29 zł:-)

Aestima - uwielbiam marynarski styl :-pMłoda ma sukienkę z marynarskim kołnierzem, myślę, że będzie z odpowiednimi dodatkami w tym świetnie wyglądać. My mamy tony majtek na kilka lat na przód oczywiście :laugh2:
Młoda będzie pomykać w szmaciakach kapciowo - sandałkowych - ma w paru kolorach, kupiłam też białe trampki z Dethatlonu na Allegro, mam nadzieję, że przyjdą niedługo no i szaroniebieskie adidasy z zeszłego roku, kaloszy nie liczę.

my póki co mamy 2 paty półbutów ( a raczej 1 półbuty i 1 adidasy) , 1 trampeczki, 1 crocsy i kupujemy sandałki renbuta. Musi styknąć do jesieni:)
Majtek takich rozmiarowo na teraz mamy 21 sztuk:szok::zawstydzona/y: Lubię kolorowe, zabawne majteczki i skarpeteczki:sorry: Ale myślę, że te majty do 3 r.ż spokojnie stykną!

reklama
Aestima - my tylko na teraz mamy niedużo - niecałe 10 par - bo sztuka jest kupić coś, co Młodej z pupy nie zjedzie....:happy:Wydaje mi się wszakże, że przy odpieluchowaniu przyda się praktycznie każda ilość. No i chłopięca bielizna zdecydowanie bardziej mi się podoba :tak:

Do góry