reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
dziewczyny poleccie mi blagam jakies butki do piaskownicy, szmaciaki, trampki byleby z certyf. zdrowej stopy byly. Maja emele doprowadza do strasznego stanu w piachu...a mnie do bialej goraczki...cos do 80zl

ja do piaskownicy miałam nike w zeszłym sezonie i rewela! Po piaskownicy precierałam mokrą chustką i właśnie dziś sprzedałam na tablica.pl- są w stanie IDEALNYM!
Teraz kupiłam adidassa szare na rzepy za 99zł w deichmanie ( były tańsze za 89 i 79) , przecieram chusteczką i czysciuteńkie!

Aestima - adidasy b.fajne, my chyba będziemy męczyć do piasku to co mamy. Balerinki - nietanie i jakoś mocno kolorowe jak dla nas, już same zobowiązują.

A znacie może sandały Lasocki-kids? Lasocki "dorosły" jest ok, ale tych dziecięcych nie wypróbowałam jak dotąd.
Moon - szkoda mi sklepu z emelami w Blue City. Tu najbliższy pkt.sprzedaży jest w Zielonej Górze.

reklama
Do góry