reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka, ok. dzięki, dotarłam.
Aestima
Fanka BB :)
ja do piaskownicy miałam nike w zeszłym sezonie i rewela! Po piaskownicy precierałam mokrą chustką i właśnie dziś sprzedałam na tablica.pl- są w stanie IDEALNYM!
Teraz kupiłam adidassa szare na rzepy za 99zł w deichmanie ( były tańsze za 89 i 79) , przecieram chusteczką i czysciuteńkie!
Teraz kupiłam adidassa szare na rzepy za 99zł w deichmanie ( były tańsze za 89 i 79) , przecieram chusteczką i czysciuteńkie!
Aestima
o takie mamy
ADIDAS ADICO CF 25 RZEPY V24878 SUPER CENA (2982401813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z sandałów, to renbutki nasze w piasku się wcale nie zniszczyły w zeszłym roku!
ADIDAS ADICO CF 25 RZEPY V24878 SUPER CENA (2982401813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z sandałów, to renbutki nasze w piasku się wcale nie zniszczyły w zeszłym roku!
Aestima
jejciu, jakie śliczne przypadkiem znalazłam!
RENBUT 13-1378 BALERINKI PÓŁBUTY r.23 SKÓRA NOWOŚĆ (3164644691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RENBUT 13-1378 BALERINKI PÓŁBUTY r.23 SKÓRA NOWOŚĆ (3164644691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - adidasy b.fajne, my chyba będziemy męczyć do piasku to co mamy. Balerinki - nietanie i jakoś mocno kolorowe jak dla nas, już same zobowiązują.
andariel
mama super dwójki :]
A znacie może sandały Lasocki-kids? Lasocki "dorosły" jest ok, ale tych dziecięcych nie wypróbowałam jak dotąd.
Moon - szkoda mi sklepu z emelami w Blue City. Tu najbliższy pkt.sprzedaży jest w Zielonej Górze.
Moon - szkoda mi sklepu z emelami w Blue City. Tu najbliższy pkt.sprzedaży jest w Zielonej Górze.
reklama
Podziel się: