my po rowerku i spacerku - Maja radzi sobie coraz lepiej, jestem w szoku, że tak szybko załapała, już nie pozwala się asekurować tylko sama zasuwa, najlepiej jak lekki spadek chodnika jest, wtedy się cieszy i krzyczy: "sipko"!
reklama
Emi ma takie
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-11423/0JZ
tylko jej szary lekko w zieleń wpada...
Emi też rozm 23
moon suuuper, hmmm a co Ty nie w pracy?
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-11423/0JZ
tylko jej szary lekko w zieleń wpada...
Emi też rozm 23
moon suuuper, hmmm a co Ty nie w pracy?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
a Maja 24.... 23 już ciasnawe... koszykarka mi rośnie
martadelka super buciki do dzinsów! bardzo mi się podobają, pewnie drogie? muszę Mai coś na wymianę kupić, bo emele zszarga w piasku. No właśnie nie napisałam Wam - dziś mam wolne, tzn. urlop, bo dochodzę do siebie po zeszłym tygodniu - taki miałam zajob, że nie wiedziałam w co ręce włożyć, muszę odpocząć
traschka
Mama Marysi
mrsmoon Marysia ma małą i wąską nóżkę. te 22 są ze sporym zapasem więc mam nadzieję, że wystarczą do jesieni, na chłodniejsze dni lata też. One są z góry takie półotwarte.
jest coraz cieplej, może trzeba by się od razu rozglądnąć za sandałami??
martadelka butki fajne Marysi w Bartkach stopa latała na boki, za szerokie dla niej.
jest coraz cieplej, może trzeba by się od razu rozglądnąć za sandałami??
martadelka butki fajne Marysi w Bartkach stopa latała na boki, za szerokie dla niej.
ale gapa ze mnie... mamy inne buciki;-) w sensie bardzo podobne do tych co wkleiłam
moon 149zł. I jakie Maja ma nogi!!!!!!!:-)
trasiu wczoraj szukałam przejściowej czapy dla Emi i (nawiązując do sandałów o których pisałaś) czapek cieniutkich brak - za to kapelusiki letnie są!
a to do rysowania się kupić
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20152281/
i sztalugi, fajna sprawa plus widziałam gdzieś, że można przymocować na ściane
moon 149zł. I jakie Maja ma nogi!!!!!!!:-)
trasiu wczoraj szukałam przejściowej czapy dla Emi i (nawiązując do sandałów o których pisałaś) czapek cieniutkich brak - za to kapelusiki letnie są!
a to do rysowania się kupić
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20152281/
i sztalugi, fajna sprawa plus widziałam gdzieś, że można przymocować na ściane
Załączniki
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ale super!!! Martadelka sama robiłaś??
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - przyłączam się do zdania i pytania Madzioolki