reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

my po rowerku i spacerku - Maja radzi sobie coraz lepiej, jestem w szoku, że tak szybko załapała, już nie pozwala się asekurować tylko sama zasuwa, najlepiej jak lekki spadek chodnika jest, wtedy się cieszy i krzyczy: "sipko"!

reklama
martadelka super buciki do dzinsów! bardzo mi się podobają, pewnie drogie? muszę Mai coś na wymianę kupić, bo emele zszarga w piasku. No właśnie nie napisałam Wam - dziś mam wolne, tzn. urlop, bo dochodzę do siebie po zeszłym tygodniu - taki miałam zajob, że nie wiedziałam w co ręce włożyć, muszę odpocząć

mrsmoon Marysia ma małą i wąską nóżkę. te 22 są ze sporym zapasem więc mam nadzieję, że wystarczą do jesieni, na chłodniejsze dni lata też. One są z góry takie półotwarte.

jest coraz cieplej, może trzeba by się od razu rozglądnąć za sandałami?? :)

martadelka butki fajne:tak: Marysi w Bartkach stopa latała na boki, za szerokie dla niej.

ale gapa ze mnie... mamy inne buciki:sorry2:;-) w sensie bardzo podobne do tych co wkleiłam:-p
DSC_0198.jpg

moon 149zł. I jakie Maja ma nogi!!!!!!!:shocked2::shocked2::shocked2::-)
trasiu wczoraj szukałam przejściowej czapy dla Emi i (nawiązując do sandałów o których pisałaś) czapek cieniutkich brak - za to kapelusiki letnie są!

a to do rysowania się kupić
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20152281/
i sztalugi, fajna sprawa:tak: plus widziałam gdzieś, że można przymocować na ściane

Załączniki

• DSC_0198.jpg
    DSC_0198.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry