reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - mogę się założyć, że najmniejsze są w rozmiarze 86 który obstawiam może na przyszłe wakacje....
dziewczyny, ja troche z innej beczki, chcialam Wam polecic zele do kapieli original source z cussons, szczegolnie malina z wanilia i czekolada z pomarancza-pachna tak, ze chcialoby sie je zjesc, do tego cena 11zl za 2szt w biedrze, w rosmannie kolo 10zl za szt. Ja korzystajac z biedronkowej okazji kupilam 6 sztuk Na probe wzielam tez mango&macadamia, ale tamte dwa jednak rzadza
andariel
mama super dwójki :]
Jeszcze do bmam dziewczynek - te butki wydają się fajne - ażurek z góry, więc jest przewiew, bucik miękki - te Nince do kiecek kupiliśmy. Wkładka skórzana. Inny kolor niby malinowy, ale moim zdaniem to on nic z maliną wspólnego nie ma, raczej wściekły pomarańcz z różem.
Katalog: kids / Vapiano / 310660
Katalog: kids / Vapiano / 310660
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - a biały nie byłby bardziej uniwersalny ?
andariel
mama super dwójki :]
Owszem, forever - dlatego mamy białe właśnie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dla Calineczek pewnie nie robią. Jak byłyśmy w zoo - Młoda w kaloszach więc butki ciut większe - jakieś dziecko paroletnie mówi do mamy, żeby zobaczyła jakie ma małe stopy. Mama odparła, że tez takie miało jak się urodziło - no właśnie, jak się urodziło...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Bucianie - zaszalałam dla siebie właśnie zamówiłam Even&Odd Kalosze - szary - Zalando.pl, wczoraj jeszcze mieli zielone szpilki w białe kropki ale dziś ich już nie widzę.
ja w środę koniecznie idę do ccc po jakieś lżejsze obuwie dla Emi. Niedługo też muszę do tesco się wybrać po body na 92.
spodenki mamy, sweterki też, kurtki przejściowe też, parę bluzek z długim rękawem by się przydało ale na razie nie muszę się spieszyć, choć teraz jak cieplej i więcej na dworze (dziś byłyśmy 5godz) to zużycie ciuszków większe.
Właśnie - dziewczyny pewnie latem to już body nie będziemy pewnie zakładać dzieciaczkom? zwł tym, które będą odpieluchowane....
wow forever nawet nie wiedziałam że są takie kalosze;-)
spodenki mamy, sweterki też, kurtki przejściowe też, parę bluzek z długim rękawem by się przydało ale na razie nie muszę się spieszyć, choć teraz jak cieplej i więcej na dworze (dziś byłyśmy 5godz) to zużycie ciuszków większe.
Właśnie - dziewczyny pewnie latem to już body nie będziemy pewnie zakładać dzieciaczkom? zwł tym, które będą odpieluchowane....
wow forever nawet nie wiedziałam że są takie kalosze;-)
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - racja z tym zużyciem, Młoda jeździłam dziś pupą po trawie próbując zjechać z górki jak to robiła zimą....
Ja mimo ewentualnego odpieluchowania nie wyobrażam sobie w pewnych sytuacjach chodzenia bez body. Za to jak najbardziej w upały. Zresztą w żłobku od dawna bluzeczki są grane.
Ja mimo ewentualnego odpieluchowania nie wyobrażam sobie w pewnych sytuacjach chodzenia bez body. Za to jak najbardziej w upały. Zresztą w żłobku od dawna bluzeczki są grane.
Podziel się: