reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Tak, Martadelko guz jest dodatkowo, ale na tej samej powiece. Gradówkę ma bliżej kącika oka (górna powieka), a guz i podpuchnięta powieka bliżej drugiego kącika.

Aestima
dokładnie, gradówka ma biały czubek, ale tym m.in. różni się od jęczmienia , że jest niebolesna. Dodatkowo te powiększone węzły chłonne na karku:no: Czarne scenariusze w głowie... - to mało powiedziane. Od roku co chwilę (poza innymi nieszczęściami) moich najbliższych dotykają ciężkie choroby, ostatnio znów dowiedziałam się o kuzynce. Mam wrażenie, że nowotwory otaczają mnie z każdej strony, boshe przerażają mnie własne myśli.

reklama
Setana gradowka czasem nie dojrzewa i zostaje taki guzek. Ja mialam gradowke w listopadzie, najpierw spuxhnieta powieka, pozniej ten guzek, bylam u 2 okulistow i zdiagnozowano gradowke. Dostalam masc do oka i mialam nagrzewac gradowke okladami. Zmniejszyla sie ale do konca nie zniknela. Nie przeszkadza mi w niczym, zostanie juz na zawsze chyba ze zdecyduje sue na jej usuniecie...Glowa do gory, to pewnie ta niedojrzala gradowka siedzi pod powieka Natalki!

A ja bardziej w temacie głównym - zachorował na tą pościel Komplet pościeli, 100x135 cm i 40x60 cm, Lara, biedronka - Herding - Świat niemowlaka - Smyk.com
Ja dziś wylądowałam w Płocku i tak się złożyło, że część zawodową zakończyłam w galerii handlowej - no i postanowiłam się po niej przejść i.... ceny oraz asortyment - a po części sklepy zbliżone - nie jak w Wawie plus pustki.... W dużym sklepie z zabawkami wreszcie jakieś nietandetne gumowe zwierzęta za rozsądną cenę - akurat 6 rozgwiazd za 9,99 zł, w Pepco m.in. stempelki - 8 szt za 7,99 zł w wielu rodzajach których nie widziałam w stolicy wogóle.:no: I w Zarze bluzka która od zawsze mi się podobała - 39.90 zł zamiast 149,00 zł.... O ciuchach dzieciowych napiszę gdzie trzeba.

Ostatnia edycja:
Ironia - jeszcze niemowlęca.... :-p Niemowlęca Ikeowa nie pasuje wymiarami - za krótka i przyszeroka :-(
Słyszę jak kot się właśnie pozbywa zawartości żołądka.... :baffled: Dobrze, że na terakocie....

Melduję że w biedrze są całkiem ładne nakleji na ścianę dla dzieciaków za 7,99zł. Wynalazłam sliczne 3-wymiarowe jakby filcowe ptaszki w klatkach - cudo. Juz kiedys były w biedrze podobne nakleji i tez brałam -fioletowe motyle zawisły wtedy nas łózeczkiem Mai w naszej fioletowej sypialni i niesamowicie ociepliły wnetrze aż byłam w szoku :) Ptaszki pójda na drzwi Majkowego pokoju - przeszklone mleczną szybą i będzie je fajnie widać z oby stron :)

Kurka, nie mogę w gazetce znaleźć... A może kupiłąbym do gabinetu- mam taki surowy- cały biały, białe plastikowe ściany i czarne meble... Uszyłam i powiesiłam już filcowe ptaszki, zdjęcia dzieci ( z kataolgu benetona,świetne) i naklepjki wypukłe zwierzątka- alfabet. Bardzo to ożywiło wnętrze, dzieciaki zachwycone, ale jeszcze na mebe coś muszę przykleić i może na to wielkie, brzydkie okno...

reklama
ja już sama nie wiem, co dokupowac dla Emi do pokoju, bo nie wiem do końca jak urządzić, albo inaczej: nie wiem kiedy bedzie urządzone... Kiedyś Wam wklejałam link do Miejsca a'la galeria, pocztówki m.in. Tylkowskiego i tam znalazlam świetne naklejki kotki... nie kupiłam:sorry2:

Do góry