reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Tak, Martadelko guz jest dodatkowo, ale na tej samej powiece. Gradówkę ma bliżej kącika oka (górna powieka), a guz i podpuchnięta powieka bliżej drugiego kącika.

Aestima
dokładnie, gradówka ma biały czubek, ale tym m.in. różni się od jęczmienia , że jest niebolesna. Dodatkowo te powiększone węzły chłonne na karku:no: Czarne scenariusze w głowie... - to mało powiedziane. Od roku co chwilę (poza innymi nieszczęściami) moich najbliższych dotykają ciężkie choroby, ostatnio znów dowiedziałam się o kuzynce. Mam wrażenie, że nowotwory otaczają mnie z każdej strony, boshe przerażają mnie własne myśli.

reklama
Setana gradowka czasem nie dojrzewa i zostaje taki guzek. Ja mialam gradowke w listopadzie, najpierw spuxhnieta powieka, pozniej ten guzek, bylam u 2 okulistow i zdiagnozowano gradowke. Dostalam masc do oka i mialam nagrzewac gradowke okladami. Zmniejszyla sie ale do konca nie zniknela. Nie przeszkadza mi w niczym, zostanie juz na zawsze chyba ze zdecyduje sue na jej usuniecie...Glowa do gory, to pewnie ta niedojrzala gradowka siedzi pod powieka Natalki!

A ja bardziej w temacie głównym - zachorował na tą pościel Komplet pościeli, 100x135 cm i 40x60 cm, Lara, biedronka - Herding - Świat niemowlaka - Smyk.com
Ja dziś wylądowałam w Płocku i tak się złożyło, że część zawodową zakończyłam w galerii handlowej - no i postanowiłam się po niej przejść i.... ceny oraz asortyment - a po części sklepy zbliżone - nie jak w Wawie plus pustki.... W dużym sklepie z zabawkami wreszcie jakieś nietandetne gumowe zwierzęta za rozsądną cenę - akurat 6 rozgwiazd za 9,99 zł, w Pepco m.in. stempelki - 8 szt za 7,99 zł w wielu rodzajach których nie widziałam w stolicy wogóle.:no: I w Zarze bluzka która od zawsze mi się podobała - 39.90 zł zamiast 149,00 zł.... O ciuchach dzieciowych napiszę gdzie trzeba.

Ostatnia edycja:
Ironia - jeszcze niemowlęca.... :-p Niemowlęca Ikeowa nie pasuje wymiarami - za krótka i przyszeroka :-(
Słyszę jak kot się właśnie pozbywa zawartości żołądka.... :baffled: Dobrze, że na terakocie....

Melduję że w biedrze są całkiem ładne nakleji na ścianę dla dzieciaków za 7,99zł. Wynalazłam sliczne 3-wymiarowe jakby filcowe ptaszki w klatkach - cudo. Juz kiedys były w biedrze podobne nakleji i tez brałam -fioletowe motyle zawisły wtedy nas łózeczkiem Mai w naszej fioletowej sypialni i niesamowicie ociepliły wnetrze aż byłam w szoku :) Ptaszki pójda na drzwi Majkowego pokoju - przeszklone mleczną szybą i będzie je fajnie widać z oby stron :)

Kurka, nie mogę w gazetce znaleźć... A może kupiłąbym do gabinetu- mam taki surowy- cały biały, białe plastikowe ściany i czarne meble... Uszyłam i powiesiłam już filcowe ptaszki, zdjęcia dzieci ( z kataolgu benetona,świetne) i naklepjki wypukłe zwierzątka- alfabet. Bardzo to ożywiło wnętrze, dzieciaki zachwycone, ale jeszcze na mebe coś muszę przykleić i może na to wielkie, brzydkie okno...

reklama
ja już sama nie wiem, co dokupowac dla Emi do pokoju, bo nie wiem do końca jak urządzić, albo inaczej: nie wiem kiedy bedzie urządzone... Kiedyś Wam wklejałam link do Miejsca a'la galeria, pocztówki m.in. Tylkowskiego i tam znalazlam świetne naklejki kotki... nie kupiłam:sorry2:

Do góry