reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

ostatnio np kuchnie wklejałysmy do wątku: Naszy wytwory, choć ironia - pomysł niegłupi:-p:tak: ja uwielbiam ozdoby ale nowego mieszkania na razie nie dekorujemy bo podstawowych rzeczy brak więc bez sensu brać się za resztę, więc u mnie na razie gołe ściany...

reklama
Ironia, też lubię minimalizm:tak: Ostatnio np wszystkie pomniejsze książki, książeczki ,segregatory, teczki - upakowałam w takie białe pudełka i od razu lepiej na regał mi się patrzy. Lubię mieć wszystko pochowane. U Miesia też zabawki w karotonach, koszach posegregowane. Ja lubię kilka dekoracji a nie cały pokój w bibelotach, o nie. u mnie na blatach czajnik+ chelbak+ puszka na cukier i sól.

aha i jeszcze jak buszowałam w empiku to kupiłam pudełeczko malutkich filcowych literek (alfabet), literki (E) tekturowe i 4zwierzaczki na patyczkach do odrysowywania:-)

A ja w empiku drewnianą tabliczkę z " ekranikiem " z farby tablicowej- przyda się do sesji zdjęciowej na dwa latka( zostanę zlinczowana?? :-D Mam to gdzieś, Miesio za parę lat będzie się cieszył z pamiątki!) i- napiszę tam kredą 2 lata:tak:

a ja (ale chwalipięty z nas:-D) jeszcze taką jakby sakiewkę do pomalowania (albo na decoupage, ale na tym się nie znam:-p)

andariel ale wiesz ze to chwilowe nie? :)

ja mieszkam w mieszkaniu w ktorym mieszkalam na studiach i to była trauma jak musiałam wszystko wyrzucic łacznie z meblami zeby wreszcie mieć prawdziwy dom :)

A my ciągle nie u siebie ;-) i prędko się nie zanosi na nic własnego. Teraz mieszkamy u teściów a jak wyjedziemy, też będziemy wynajmować. Mimo wszystko robię co mogę, żeby było domowo. Chociaż mały pokój od kilku tygodni praktycznie nie do użytku, zapakowany kartonami rzeczy, których musimy się pozbyć :tak: niektórych szkoda, z niektórymi związane są wspomnienia ... eh, chciałabym być tak naprawdę u siebie :tak:
DSCF1406.jpgZdjęcie084.jpgZdjęcie157.jpg
mały pokój w wiosennych kolorach :)

Zdjęcie050.jpgZdjęcie060.jpg
i wymarzona czerwona kuchnia zamiast podróży poślubnej :tak:

reklama
Do góry