reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Forever - fajowa ta pościel, taka wesoła, a jednocześnie w granicach rozsądku:-D
a co ja mam powiedzieć...będziemy teraz żyć na mniejszym metrażu, nie u siebie... Nie ma sensu nic kupować:-(

reklama
Kochana, na zdjęciowym też pisałaś ,ze kasa ogranicza, ale wiesz? ja np b mało wydaję na dom. Bo mam mało kaski... WIele dziergam sobie sama. Pomysły proste i małoczasochłonne wybieram. A wczoraj wracając z apteki zaszłam do kwiaciarni w któej piękne rzeczy do domu za 6 zł były:szok: kupiłam wspomnianą wiewiórę, drewniane białe serce vintage ( dla moich chłopaków, lubią takie bibeloty, Miesio pokochał wiewiórę). Były też mega fajne szare i białe " swetrowe" donice za 10 zł
MOja ostatnia, nic nie kosztująca aranżacja
P1180471.jpgP1180472.jpgP1180479.jpg jeszcze z dnia babci/ dziadka się ostałą. Na walentynki też pasi:)) Następne będzie pewnie na wielkanoc albo 2 latka Miesia, potem powakacyjna.
ty Andariel jesteś zdolniacha ( ozdoby na roczek Lea itp itd), więc na pewno na nowym miejscu coś wyczarujesz!! A jak chcesz to latem wpadnę i razem poczarujemy:)

uwielbiam wlasnie te sznurkowe wieszanie. dominika miała akie cudow swoim pokoju a teraz po przemeblowaniu musze jej na nowo zrobic

też uwielbiam i aż niesamowite w swojej prostocie, muszę wyw. fotki na kuchenne sznurkowe ustrojstwo:tak:

Aestima ja zakupiłam jakiś czas temu (jeszcze chcę dokupić) w empiku taki zestaw: 10 mini karteczek (mozna np dośrdoka włoyc mini zdjecie, obrazek itd), malutkie spinacze i sznurek. W tym momencie jestem właśnie w trakcie 'uzupełniania' środka tej karteczki, idzie mi wolno...:sorry2:

wow, nie widziałam takich A właśnie w empiku są malutkie klamerki drewniane, wiecie?

Obfociłam wiewiórę, poruszone ale już mi się nie chce aparatu odpalać:-D
P1180478.jpg ten sweterek jest filcowy, uroczy, chyab docelowo usiadzie wwśród zasuszonych hortensji i cottonballs z tchibo a do Miesia kupię tam drewniane muchomorki- kolro jak wiewióra, ale kapelusze obite czerwonym materiałem w białą krateczkę. Jak Miesio wyzdrowieje wybieramy się na spacer do tej kwiaciarni!!

swietna wiewióra. ja mam taką giełdę kwiatowa gdzie jest cała hala z takimi pierdołami, zawsze jestem chora jak tam jade.moze wlasnie tez podskocze niedługo

Marta, my zbieramy ostatnio takie leśne gadżety ( motyw u Miesia to ciagle las) no i przeszło to na salon, bo Miesio kocha zwierzątka, podchodzi i je karmi, głaszcze:) Od babci z home&ypu dostał drewnianego, białęgo konika na biegunach- do ozdoby a kocha się nim bawić i buduje mu dom z duplo:-D Ale staram się żeby pierdół za dużo nie było, część właśnie wylądowała w kartonie- polubiłam zmieniać aranżacje:-)

SETANA, byliście z Natką u oklulisty????? sorki, że tu ale tu o tym rozmawiałyśmy, nie wiem czy na gł zaglądasz...

reklama
ja zdecydowanie lubię minimalizm :) ale wiadomo zbieracze kurzu czesto się zbierają na półkach, a to jakaś świeczka od znajomych, figurka, flakonik i co kilka miesięcy pakuje to wszystko do pudeł i wyrzucam albo jesli jest bardziej wartościowe wywoże do rodziców :)

u mnie w kuchni pełno blatów a po sprzątnięciu nie ma prawa nic na nich stać oprócz czajnika :) lubię jasne przestrzenie :tak:

może zróbmy jakiś watek nasze gniazdka? :)

Do góry