reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Forever - fajowa ta pościel, taka wesoła, a jednocześnie w granicach rozsądku:-D
a co ja mam powiedzieć...będziemy teraz żyć na mniejszym metrażu, nie u siebie... Nie ma sensu nic kupować:-(

reklama
Kochana, na zdjęciowym też pisałaś ,ze kasa ogranicza, ale wiesz? ja np b mało wydaję na dom. Bo mam mało kaski... WIele dziergam sobie sama. Pomysły proste i małoczasochłonne wybieram. A wczoraj wracając z apteki zaszłam do kwiaciarni w któej piękne rzeczy do domu za 6 zł były:szok: kupiłam wspomnianą wiewiórę, drewniane białe serce vintage ( dla moich chłopaków, lubią takie bibeloty, Miesio pokochał wiewiórę). Były też mega fajne szare i białe " swetrowe" donice za 10 zł
MOja ostatnia, nic nie kosztująca aranżacja
P1180471.jpgP1180472.jpgP1180479.jpg jeszcze z dnia babci/ dziadka się ostałą. Na walentynki też pasi:)) Następne będzie pewnie na wielkanoc albo 2 latka Miesia, potem powakacyjna.
ty Andariel jesteś zdolniacha ( ozdoby na roczek Lea itp itd), więc na pewno na nowym miejscu coś wyczarujesz!! A jak chcesz to latem wpadnę i razem poczarujemy:)

uwielbiam wlasnie te sznurkowe wieszanie. dominika miała akie cudow swoim pokoju a teraz po przemeblowaniu musze jej na nowo zrobic

też uwielbiam i aż niesamowite w swojej prostocie, muszę wyw. fotki na kuchenne sznurkowe ustrojstwo:tak:

Aestima ja zakupiłam jakiś czas temu (jeszcze chcę dokupić) w empiku taki zestaw: 10 mini karteczek (mozna np dośrdoka włoyc mini zdjecie, obrazek itd), malutkie spinacze i sznurek. W tym momencie jestem właśnie w trakcie 'uzupełniania' środka tej karteczki, idzie mi wolno...:sorry2:

wow, nie widziałam takich A właśnie w empiku są malutkie klamerki drewniane, wiecie?

Obfociłam wiewiórę, poruszone ale już mi się nie chce aparatu odpalać:-D
P1180478.jpg ten sweterek jest filcowy, uroczy, chyab docelowo usiadzie wwśród zasuszonych hortensji i cottonballs z tchibo a do Miesia kupię tam drewniane muchomorki- kolro jak wiewióra, ale kapelusze obite czerwonym materiałem w białą krateczkę. Jak Miesio wyzdrowieje wybieramy się na spacer do tej kwiaciarni!!

swietna wiewióra. ja mam taką giełdę kwiatowa gdzie jest cała hala z takimi pierdołami, zawsze jestem chora jak tam jade.moze wlasnie tez podskocze niedługo

Marta, my zbieramy ostatnio takie leśne gadżety ( motyw u Miesia to ciagle las) no i przeszło to na salon, bo Miesio kocha zwierzątka, podchodzi i je karmi, głaszcze:) Od babci z home&ypu dostał drewnianego, białęgo konika na biegunach- do ozdoby a kocha się nim bawić i buduje mu dom z duplo:-D Ale staram się żeby pierdół za dużo nie było, część właśnie wylądowała w kartonie- polubiłam zmieniać aranżacje:-)

SETANA, byliście z Natką u oklulisty????? sorki, że tu ale tu o tym rozmawiałyśmy, nie wiem czy na gł zaglądasz...

reklama
ja zdecydowanie lubię minimalizm :) ale wiadomo zbieracze kurzu czesto się zbierają na półkach, a to jakaś świeczka od znajomych, figurka, flakonik i co kilka miesięcy pakuje to wszystko do pudeł i wyrzucam albo jesli jest bardziej wartościowe wywoże do rodziców :)

u mnie w kuchni pełno blatów a po sprzątnięciu nie ma prawa nic na nich stać oprócz czajnika :) lubię jasne przestrzenie :tak:

może zróbmy jakiś watek nasze gniazdka? :)

Do góry