reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
moim zdaniem - zdecydowanie! chociaż chyba nie jest najgorzej dla świata zewnętrznego, ostatnio fryzjerka dostała ataku śmiechu jak przyznałam się ile mam lat... dawała mi 23-24 :-D mimo wszystko!

Kasiawilde tak cena to zdecydowany minus tego kubeczka, ale dla mnie naprawdę jedyny. Uważam, że warto się szarpnąć.

Aestima posiadamy też ten w swoim zestawie ale u nas się zupełnie nie sprawdził. Jak dla mnie to trudny jest w myciu i utrzymaniu w czystości, cieknie - wystarczy że Natalka mocniej nim trzepnie i już pięknie wszystko zachlapane. Poza tym jak dla mojej drobnej córci jest nieporęczny, zwłaszcza kiedy w dużej ilości wypełniony jest płynem, to trudno jej go trzymać No i nigdy nie udało jej się wypić wszystkiego do końca, co też ją frustrowało widząc, że coś tam jest, a nie da rady tego wypić. No i dla mnie mimo wszystko istotna jest kwestia podziałki, by móc kontrolować ile wypija moje dziecko, bo z piciem u nas problem, a lekarze kazali dokładnie nad tym czuwać.

Natomiast największym moim rozczarowaniem okazał się ten Kubek niekapek ze sBomk i uchwytami - FabrykaWafelkow.pl poza tym, że bardzo ładny to niczego dobrego więcej o nim nie powiem. Totalna porażka i to za taką cenę.

Kasiawilde
zazdroszczę młodego wyglądu:-), ja za to wyglądam coraz gorzej :(

Setana, mi nigdy nawet kropla nie wyciekła, chyba, że ciepłe bardzo, ale to czysta fizyka- wiadomo było ,że wycieknie:) Herbatki w chorobie cieplejsze i tak pije z doidy a z tego wodę. Mycie- słomka super zasysa wrzątek i praktycznie sama się dezynfekuje, szeroki otwór, zero zakamarków- dla mnie mycie proste. No i raz na kilka dni do zmywary wrzucam.
Ha, mogłabym reklamować ten kubek, ale uwielbiam go!!!
Kasiawilde, do mleka nie kupiłam nic, wykorzystałąm to co mamy czyli NUK KUBEK niekapek 0%BPA duży 2w1 OBRĘCZ ultimate (2948406558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ma on dla mnie całe mnóstwo wad.... jednak szkoda mi kasy na kolejny kubek, wolę na książkę wydać:-p:-D

Odnośnie mycia słomki mam inne zdanie... ponadto dla mnie źle się myje sam kubek (z uwagi na kształt).
Nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy faktycznie to przytyk do mnie. W każdym razie dla mnie porządny kubek, którego moje dziecko używa bardzo często w ciągu dnia nie jest fanaberią. Jedni mają setki czapek inni kubków:happy:

reklama
Setana korzystajac z Twojej rekomendacji kupilam Mai kapcie superfit i jak dla mnie bomba:-) tylkozdarzylo mi sie kilka razy, ze Maja miala lekko spocone stopki. Ile masz st w domu? Natalce tez sie poca?

Do góry