reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
moim zdaniem - zdecydowanie! chociaż chyba nie jest najgorzej dla świata zewnętrznego, ostatnio fryzjerka dostała ataku śmiechu jak przyznałam się ile mam lat... dawała mi 23-24 :-D mimo wszystko!

Kasiawilde tak cena to zdecydowany minus tego kubeczka, ale dla mnie naprawdę jedyny. Uważam, że warto się szarpnąć.

Aestima posiadamy też ten w swoim zestawie ale u nas się zupełnie nie sprawdził. Jak dla mnie to trudny jest w myciu i utrzymaniu w czystości, cieknie - wystarczy że Natalka mocniej nim trzepnie i już pięknie wszystko zachlapane. Poza tym jak dla mojej drobnej córci jest nieporęczny, zwłaszcza kiedy w dużej ilości wypełniony jest płynem, to trudno jej go trzymać No i nigdy nie udało jej się wypić wszystkiego do końca, co też ją frustrowało widząc, że coś tam jest, a nie da rady tego wypić. No i dla mnie mimo wszystko istotna jest kwestia podziałki, by móc kontrolować ile wypija moje dziecko, bo z piciem u nas problem, a lekarze kazali dokładnie nad tym czuwać.

Natomiast największym moim rozczarowaniem okazał się ten Kubek niekapek ze sBomk i uchwytami - FabrykaWafelkow.pl poza tym, że bardzo ładny to niczego dobrego więcej o nim nie powiem. Totalna porażka i to za taką cenę.

Kasiawilde
zazdroszczę młodego wyglądu:-), ja za to wyglądam coraz gorzej :(

Setana, mi nigdy nawet kropla nie wyciekła, chyba, że ciepłe bardzo, ale to czysta fizyka- wiadomo było ,że wycieknie:) Herbatki w chorobie cieplejsze i tak pije z doidy a z tego wodę. Mycie- słomka super zasysa wrzątek i praktycznie sama się dezynfekuje, szeroki otwór, zero zakamarków- dla mnie mycie proste. No i raz na kilka dni do zmywary wrzucam.
Ha, mogłabym reklamować ten kubek, ale uwielbiam go!!!
Kasiawilde, do mleka nie kupiłam nic, wykorzystałąm to co mamy czyli NUK KUBEK niekapek 0%BPA duży 2w1 OBRĘCZ ultimate (2948406558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ma on dla mnie całe mnóstwo wad.... jednak szkoda mi kasy na kolejny kubek, wolę na książkę wydać:-p:-D

Odnośnie mycia słomki mam inne zdanie... ponadto dla mnie źle się myje sam kubek (z uwagi na kształt).
Nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy faktycznie to przytyk do mnie. W każdym razie dla mnie porządny kubek, którego moje dziecko używa bardzo często w ciągu dnia nie jest fanaberią. Jedni mają setki czapek inni kubków:happy:

reklama
Setana korzystajac z Twojej rekomendacji kupilam Mai kapcie superfit i jak dla mnie bomba:-) tylkozdarzylo mi sie kilka razy, ze Maja miala lekko spocone stopki. Ile masz st w domu? Natalce tez sie poca?

Do góry