reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Moon cieszę się, że kapcie dobrze się Wam noszą. Natalka śmiga w tych kapciochach od listopada i były sporadyczne przypadki, że miała spoconą stopę. Po interwencji naszego pediatry podkręciliśmy ogrzewanie. Staram się by było ok 20 stopni max. 21, a w sypialni mamy 19 w porywach do 20. A u Was jaka temperatura?

reklama
Setana, oj nie przytyk!!! Po prostu tak jak Ty- wydałam już tyle kasy na kubki ,ze do mleka zostawiam ten co mam nuka( Też nietani)- o to mi chodziło;) Natomiast canpol jak dla mnie suuuper i aż się dziwię, że o tym samym kubku piszemy:szok::-D Słomka zasysya i tak strzela wrzątkiem, u Ciebie tak nie jest?
A superfit kapci szukam u siebie bezskutecznie:( Póki co zakupiłam więc befado mocno ażurowe i pierwszy raz nózki w kapcaich się nie pocą. A superfit na allegro nie ma, nie??

Ja dziś widziałam butki tej firmy typu sandałkowate kapcie w TXX Maxx.
Upolowałam w Zara Home, gdzie występują też ubranka dla dzieci w kosmicznych cenach, świąteczną pidżame - czerwoną z białymi mankietami i złotym napisem Marry Christmas - w normalnopidżamowej cenie a do tego za groszę szlafmycę a la czapka Mikołaja - myślę, że Młoda będzie zachwycona nią bo z lubością zakładała sobie na głowę takowe jej nakrycie w dorosłej wersji. Rozmiar pidżamy myślę, że w sam raz na Gwiazdkę 2013 czyli 86.

ja dziś nawiedziłam mój ulubiony sh i kupiłam kilka ciuszków dla Mai -znalazłam cudny płaszczyk: z wierzchu nieprzemakalny ale nie jakaś cerata tylko super miękka tkaninka a w środku lekki polarek, patrzę na metkę na których są ceny a tam stoi "2" no więc się pytam pani czy to cena czy może rozmiar - to była cena :szok: ja bym i 30zł za niego dała :-)

Aestima błędnie odczytałam Twoją wypowiedź... To chyba z powodu ciągłej kumulacji niekończących się problemów i zmartwień. Jestem totalnie wykończona, wszystko biorę do siebie i odbieram bardzo osobiście. Jestem załamana. Jutro mam wizytę u okulisty z Natalką - ma gradówkę a dodatkowo guza na powiece - od dwóch tygodni z tego powodu odchodzę od zmysłów. Poza tym to nastrój mam pt. "już nic dobrego mnie w życiu nie czeka".
A wracając do kapci, to my mierzyłyśmy w sklepie ale zamawiałam właśnie na allegro.

reklama
Ja jestem upośledzona, bo nie mogę znaleźć na all:zawstydzona/y: A w tym sklepie mrsmoon chłopięcych mało, chciałam w takim rozmiarze żeby na jesien były, bo na latop takie filcaki za ciepłe a na teraz mamy. Przymierzyć stacjonarnie nie mamy gdzie...
Setanko, no coś Ty, nic nie szkodzi, najważniejsze, że wiesz, że nie chciałam Ci dogryźć!:) Jak najbardziej rozumiem fanaberie, kubkowe, kapciowe i wszelakie:tak: Sama mam takowe.
Co do grADÓWKI, TO taka biała kuleczka?? Bo chłopczyk w p-lu ma. A guz, kochana, brzmi groźnie, ale może to nic takiego?? Zaciskam wielkie kciuki, wiem, że się martwisz, ja tez zawsze mam w głowie najczarniejszy scenariusz...

Do góry