reklama
traschka
Mama Marysi
mgordon ja miałam niebieskie i były ok. jak dla mnie nie były suche.
A ja po 19 idę odebrać z poczty zamówione grzechotki na rączki i nóżki z lamaze
A ja po 19 idę odebrać z poczty zamówione grzechotki na rączki i nóżki z lamaze
traschka
Mama Marysi
Aestima te z dzidziusia są świetne! też je uwielbiam. takie grube i dużo bardziej wydajne niż reszta. Teraz dostałam kilka paczek mesteli od mamy, tych nic nie pobije
trasia - patrzyłam na te z musteli ale cena zabójcza :-) ja kupuje hurtowo po 4,50 z bobino sensivite super są !! zamówiłam ostatnio 22 paczki za 108 zł i ciekawe na ile mi starczą :-)
pałąk od bujaczka nowego mu sie mega podoba - gada do motylka i śmieje się do biedronki.. :-)
pałąk od bujaczka nowego mu sie mega podoba - gada do motylka i śmieje się do biedronki.. :-)
dziewczyny ja mam problem z pupą małego, bo ciągle nawracają mu się takie białe krostki w okolicach odbytu. Nie wiem z czego to jest.
Jak używam pampersów i chusteczek nivea to nic.
No ale mam też pieluszki dada i pampers sleep &play(dostałam) i chusteczki np pampers sensitive. I jak używam je zamiennie z pampkami to od razy wypryski.
Potem leczenie linomagiem albo bepanthenem i ok.
Od czego to może być?
Jak używam pampersów i chusteczek nivea to nic.
No ale mam też pieluszki dada i pampers sleep &play(dostałam) i chusteczki np pampers sensitive. I jak używam je zamiennie z pampkami to od razy wypryski.
Potem leczenie linomagiem albo bepanthenem i ok.
Od czego to może być?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Czapki z głów - przynajmniej moja ;-) - przez Twoją Mamąforever, ptaszki moja mama zrobiła)
Byłam dziś u Andariel i włożyłam Młodą do leżaczka Leo - taki z wibracjami - bez rewelacji dla niej, najbardziej się poprzeczka podobała,bo jest biało - czarna;-).
Ostatnia edycja:
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
U mnie znowu na tapecie chusteczki Bambino i jak najbardziej zdają egzamin. Jeszcze jedne chusteczki z Johnsona mi bardzo spasowały, takie różowe, bezzapachowe: JOHNSON'S® Baby - Chusteczki bezzapachowe do skóry wrażliwej
Podziel się: