reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Wyprasowałam tylko po pierwszym praniu, teraz wcale nie prasuje i jakoś ciuszki wyglądają dobrze-bez zagnieceń. Nawet gdyby były trochę pogniecione to chyba jakos by mi to nie przeszkadzało :eek: Jedynie czasami przeprasuje wszystkie tetry, bo mnie wkurza jak są takie wymiętoszone maksymalnie.

Edit: dziewczyny czy któraś z was ma karuzelę z fisher'a taką FISHER PRICE Karuzela Karuzelka RAINFOREST +pilot (1748952369) - Aukcje internetowe Allegro lub KARUZELA Z MISIAMI FISHER PRICE C0108 projektor (1749133894) - Aukcje internetowe Allegro
Chce zamówić, ale nie wiem czy dziecię się zainteresuje tymi światełkami itp., no i ze względu na kolory chyba lepsza ta 1?? Poradźcie!

Ja mam taką karuzelkę od wczoraj i jestem bardzo mile zaskoczona bo od razu Patrycja była nią bardzo zainteresowana, nawet lepiej niż matą edukacyjną. Kolorki super, melodyjki też i chodzi cicho a w nocy można mieć tylko lampeczke która jest bardzo dyskretna oraz melodyjki.

o rety, to jej powiedz, że wolisz inne dostawać:-) ja za to kupiłąm dziś znienawidzone przez CIebie rossmanowskie. Różowe:))

chusteczek rossmanowskich nie lubie- dla mnie zdecydowanie za suche. Dada moim zdaniem najlepsza.
icak ja mam karuzelkę rainforest po Przemku. U nas się sprawdziła.

reklama
mam pytanie co do wanienki..
ja mam taką na stelażu do małego wzrostu i Kalina już prawie z niej wyrosła,zastanawiam się czy kupić tę zwykłą wanienkę czy pożyczyć od koleżanki(która rodzi w grudniu),bo nie wiem czy np od tej pory Kalinę kąpać już na gąbce np,czy może ta wanienka jest wystarczająco duża,że 1/2 roczne dziecko śmiało może w niej siedzieć?

Do góry