reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Któraś kiedyś pytała o taką pólkę z materiału na pieluchy. Jest teraz fajna na allegro z mothercare, można policytować:)
Torba wieszak na pampersy MOTHERCARE (1748561469) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam podobną i super się sprawdza- jest ozdobą pokoju a pieluchy nie są na wierzchu i nie kurzą się. Tylko mi się jeszcze taniej udało dorwać- za 20zł z ochraniaczem do łózeczka.

aestima super pomysł z gałązką i ptaszkami, a ta karuzelka z linka fajna - oglądałam ją wczoraj tylko ona własnie z tych bardziej pastelowych, mam inną delikatną beżową na oku i się zastanawiam, bo hmm super by mi pasowała do pokoju, ale czy Hankę zaciekawi
kati fajnie że Mati tak lubi tą wstążkę
ironia hahha lizanie stópek żyrafy nieźle brzmi, a zakupy wypasione - super te torebki
mgordon i jak Olkowi podoba się karuzela z bajerami?

Aestima - ptaszki bomba :-) Baaardzo stylowe. Sama robiłaś ? Widzę, też że panda rządzi - Młoda woli ją od grzechotki zebry tej samej firmy :tak: Co do worka na pieluchy dość spory gadżet no i u mnie jakoś by się one nie zakurzyły, bo są zużywane i dokładane na bieżąco na komodę.
U mnie na karuzeli od kołyski - też świeci, wibruje i gra - wisi krecik, bo kontrasty zamiast 3 białych misiów jak w oryginale. Karuzela do łóżeczka już kolorowa.
Co do huśtawek i bujaczków się nie wypowiadam bo i ja jestem przeciw i neurolog też.
Dziś zdjęłam nakładkę dla noworodka w foteliku - jak wychodziłyśmy ze szpitala to Młoda się w niej topiła.... :szok:

forever, ptaszki moja mama zrobiła:)) I jeszcze liska, wilka i inne takie- na zmiankę:) Może z okazji 3 m-ca młodemu wystrój zmienimy:)

Ja mam taką dziurę za komodą (nie będzie jej jak odkręcimy przewijak) i ta torba fajnie ją maskuje, także u nas to sprawdzony gadżet. Tym bardziej, ze zawsze mamy spory zapas pieluch i jest gdzie to upchnąć:))

icak
Olek zachwycony szumem wiatru i zwierzakami (ale dowiazałam im kokardki dla kontrastu) projektor uwielbia Amela bo wyswietla tez na scianie. Odgłos bicia serca to tandetna zagrywka marketingowa (moim zdaniem) Ale darowanemu . . .

W Realu Pampersy po 44 zł i chusteczki pampersa za 19.00 za 4 lub 6 szt. za 27 zł.
W Rosmanie chusteczki rosmanowskie 6.99 za 2-pack (rózowe i niebieskie 80 szt.).

Któraz z Was uzywa tych chusteczek z Rosmana? Kupiłam rózowe ale sa strasznie suche, moze niebieskie sa bardzej mokre?

reklama
dzisiaj ma przyjsc bujaczek :) to odniesiemy sasiadce jej bujaczek i kółeczko pod dupke :-)

jak sobie pomysle ze tyle siedziałam na kółku i dupka bolała to jakies to takie nierealne teraz dla mnie :-)

Do góry