reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

P1090721.jpg coś mi się chrzani, wrzucam jeszcze jedno na próbę

reklama
Aestima teraz OK, wszystko widać! Ja w dalszym ciągu nie mogę wrzucić żadnych zdjęć, nie mam pojęcia dlaczego:( A umieszczanie wszystkiego na fotosiku albo picassie jakoś mnie nie bawi, za dużo z tym roboty.

super te zabaweczki ;) my mamy przyczepioną do wózka czerwona zyrafe ktora benio uwielbia...najbardziej lubuje sie w lizaniu jej stópek :-)

a to moje dzisiejze zakupki :)

PARASOLKA DO WÓZKA 30 KOL SZYBKA WYS UV CERTYFIKAT (1735170886) - Aukcje internetowe Allegro - kolor błękitny :-)
leżaczek bujaczek dla młodego FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 do 18kg K Rubik (1750286602) - Aukcje internetowe Allegro chciałam bright star ale one sien ie bujają :-(

a dla siebie dwie torebeczki :-) Tanie Kolorowe Listonoszki -33 kolory (1741342149) - Aukcje internetowe Allegro

przyszalałam :-) zalicytowalam jeszcze pianinko fishera za 12 zł jak ktos przebije to trudno kupie za 39 uzywane ale jak nie to fajnie :-)

Ironia, fajny ten Twój leżaczek, choć nienawidzę fishera, to bardzo podoba mi się:))

A te z bright starts się bujają tylko inaczej, tak jakby kiwają. i mi łatwiej małego bujać w bright starts (fishera też mamy)- wystarczy w jednym miejscu tak nogą przyciskać i leżaczek się kiwa a mama w tym czasie ksiązkę czyta:))

Ostatnia edycja:
ja też mam fishera i się super sprawdza.
zobaczyłam parasolkę i sobie przypomniałam,że tez mam kupić,a u nas są za 50 zł:szok:

reklama
Do góry