reklama
A w Biedronce chysteczki dada drozsze o całe 50 g -niby nic a jednak.
Dziewczyny z innych miast (ja jestem z Bdg.) jakie sa u was ceny pieluszek i chysteczek w Biedronce, bo podobno co region to inne.
U nas pieluszki DADA 26.99, a chusteczki teraz 4.49.
Dziewczyny z innych miast (ja jestem z Bdg.) jakie sa u was ceny pieluszek i chysteczek w Biedronce, bo podobno co region to inne.
U nas pieluszki DADA 26.99, a chusteczki teraz 4.49.
w sklepie maxfresh.pl chusteczki bobini najtaniej znalazłam w sieci 4.60 zł są bardzo fajne i nie za mokre :-) ale jest duży wybór innych marek można looknąć bo taniej niż na allegro
ja własnie zamowiłąm 22 opakowania bo 6 opakowan starczyło mi na 3 tygodnie
aha i jeszce taka sugestia jak znajdziecie cos na allegro to sprawdzcie czy ta osoba nie ma strony www bo na 99% bedzie taniej na stronie, a sprzedawcy czasami sie nie przyznaja ze maja strony bo im na reke jak wiecej dostaną na allegro
ja własnie zamowiłąm 22 opakowania bo 6 opakowan starczyło mi na 3 tygodnie
aha i jeszce taka sugestia jak znajdziecie cos na allegro to sprawdzcie czy ta osoba nie ma strony www bo na 99% bedzie taniej na stronie, a sprzedawcy czasami sie nie przyznaja ze maja strony bo im na reke jak wiecej dostaną na allegro
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A propos pieluszek w Biedronce to jakby któraś mi mogła przesłać na priv zdjęcie Dada 1 bo ni cholery nie mogę znaleźć takowych w sklepie.
Ironia - co do chusteczek to mi się mocno przystopowało zużycie odkąd zaczęłam myć Młodej dupkę po kupce pod kranem w umywalce
Ironia - co do chusteczek to mi się mocno przystopowało zużycie odkąd zaczęłam myć Młodej dupkę po kupce pod kranem w umywalce
Podziel się: