reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Mata już w użyciu. Normalnie kładę ją na rozłożonym łóżku a na niej Mieszka. Teraz np śpi na macie, ale ogólnie uwielbia się gapić na te pałąki z zabawkami. Nasza mata jest czerwona- może dlatego;)

reklama
dziewczynki ktore uzywaja pieluszek dada 2 lub bella happy 2

- chce sie pozbyc pieluszek bo jednak pampki nam bardziej pasują mam 75 sztuk bella happy i ok 30 sztuk dady :-) ktoś chetny?

Mgordon, ta poprzeczka to między innymi blokada bujania, więc wtedy już nie pokołyszesz.

Polecam pieluszki z Rossmana 2, fajne, mięciutkie, podobne do Dada 1 :)

A w Biedronce chysteczki dada drozsze o całe 50 g -niby nic a jednak.
Dziewczyny z innych miast (ja jestem z Bdg.) jakie sa u was ceny pieluszek i chysteczek w Biedronce, bo podobno co region to inne.
U nas pieluszki DADA 26.99, a chusteczki teraz 4.49.

w sklepie maxfresh.pl chusteczki bobini najtaniej znalazłam w sieci 4.60 zł są bardzo fajne i nie za mokre :-) ale jest duży wybór innych marek można looknąć bo taniej niż na allegro :)

ja własnie zamowiłąm 22 opakowania bo 6 opakowan starczyło mi na 3 tygodnie :)

aha i jeszce taka sugestia jak znajdziecie cos na allegro to sprawdzcie czy ta osoba nie ma strony www bo na 99% bedzie taniej na stronie, a sprzedawcy czasami sie nie przyznaja ze maja strony bo im na reke jak wiecej dostaną na allegro ;)

reklama
A propos pieluszek w Biedronce to jakby któraś mi mogła przesłać na priv zdjęcie Dada 1 bo ni cholery nie mogę znaleźć takowych w sklepie. :eek:
Ironia - co do chusteczek to mi się mocno przystopowało zużycie odkąd zaczęłam myć Młodej dupkę po kupce pod kranem w umywalce :tak:

Do góry