reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Mgordon, niestety nie ma pozycji całkiem leżącej. Jak podstawisz tą podpórkę to dziecko jest w takiej jakby kubełkowej pozycji.

Nie polecam witam KiD vitum. Źle się odrywa tą końcówkę, bardzo często po oderwaniu nic nie leci. My to nożyczkami odcinamy.

andrewa88
To nasz ma kartonik 350g na niecałe trzy dni.
ironia
U nas ok. 12 kartoników nie wiem dla kogo zrobili ta tabelke (orientacyjna) z tyłu kartonu :-)

Jesli chodzi o witaminy to my uzywalismy juvi k + d3 i on jest w kropelkach wiec nie ma problemu z ampułkami.

gordon podajesz wit k przy mm? nam pediatra mowila ze nie powinno sie jej podawac bo jej nadmiar z tabletek i mm jest szkodliwy i kazała odstawic od razu

a te tabelki to tez nie wim dla kogo..napewno nie dla naszego dxziecka :)

mgordon, najpierw może sprawdź czy on lubi leżaczek, bo mój niebardzo... Możesz wpaść do nas i go wsadzić na próbę. Mój za to uwielbia matę edukacyjną (jak go położę mam pół godzinki spokoju) i chustę, nosidełko

andrewa88
To nasz ma kartonik 350g na niecałe trzy dni.

mój pierwszy synuś też tak miał :-Da ten napisałam tak orientacyjnie ale tak średnio 300g na 3 dni lub 2,5 dnia haha...wczoraj właśnie dokupiłam mleczko to jak otworze nowe opakowanie to napisze dokładnie:-)

Nie polecam witam KiD vitum. Źle się odrywa tą końcówkę, bardzo często po oderwaniu nic nie leci. My to nożyczkami odcinamy

ja używam D Vitum i jestem zadowolona...odrywam końcówkę i poprostu mocno naciskam a wtedy ślicznie leci do buziulki;-)

gordon podajesz wit k przy mm? nam pediatra mowila ze nie powinno sie jej podawac bo jej nadmiar z tabletek i mm jest szkodliwy i kazała odstawic od razu
mój też powiedział,że nie wolno dawać wit. K przy mm

reklama
Aestima - już mata ? Jak układasz Mieszka ?
Myśmy wczoraj zamontowali dopiero karuzelkę na kołysce i zgodnie z zaleceniami neurologa jest na niej jedna zabawka czarno - biała głównie ( krecik ).

Do góry