reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Czytam o butach i się śmieję, zastanawiam się czy na stópeczkę Młodej będzie coś pasowało gdy zacznie stawać. Bo ja oczywiście już coś mam, nie mówiąc o dostanych i takich aby ładnie wyglądało. Na razie Młoda odziedziczyła śliczne fioletowe zimowe butki po Leo ale nóżka Jej się w nich topi. My wciąż noworodkowe skarpecie nosimy...:-D
Mrsmoon - udanych zakupów. :happy2:Młoda też może mieć problem z dotychczasowym fotelikiem - jak jest cieniej ubrana próbuje wyglądać - ale ja zdecydowanie zamierzam poczekać choćby dlatego, że się obawiam iż w większym foteliku się po prostu utopi...

reklama
No i my już mamy wózeczek....jest rewelacyjny...kosztował nas 479 zł ale jest bombowy....koła dosyć spore, waga - pióreczko. kolorek przecudowny...już nie mogę się doczekać kiedy wyruszymy na pierwszy spacer :)

Misialina no fajny ten sprint jest, tylko mi na czymś mniejszym gabarytowo zależało do auta, więc padło a parasolkę. Zaskoczona byłam u zolzy jak go ruszyłam i okazał się tak lekki:szok:

ten sprint waży aż 10 kg - to prawie tyle samo co moja spacerówka od 2-funkcyjnego wózka; parasolki zazwyczaj ważą mniej; za to kosz na zakupy zdecydowanie wygrywa w sprincie, w większości parasolek jest to zwykła siateczka (aczkolwiek wszystko zależy od oczekiwań, mnie ona wystarczyła na różne pierdoły na spacer i jeszcze w nim mniejsze zakupy upchnąć mogę); a jaki kolorek zamówiliście, Misialina?

reklama
andariel ja sprinta porównywałam raczej do spacerówki X-landera XA, ona jest cięższa, a sprint jest naprawdę duży i na tą wielkość lekki się wydaje. Jedyny minus to mała budka, której nie można rozszerzyć, tyle zolza mi powiedziała, no ale ja tak jak już pisałam mniejszego wózka szukam i mam nadzieję, że tego maclarena jutro kupimy

Do góry