reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

A ja też z tych "bezmoniotoro-nianiowych". Może w domku jednorodzinnym niania się przyda, ale u nas w mieszkaniu nie była potrzebna. A monitor oddechu....dla mnie to nadwrażliwość. Owszem, słuchałam czy oddycha, podglądałam czy wszystko ok,ale z tym monitrem oddechu można sfiksować jak się np. coś w nim popsuje

reklama
moja mama się śmieje, że będę Maję do 18-tego roku życia monitorować:-D:-D:-Dhehe, tak długo nie, ale do 18-tego m-ca pewnie tak

ja za wszelkie monitory czy nianie podziękowałam na wstępie - miałam mały trening jak leżeliśmy z Leosiem w szpitalu - i gdy usłyszałam od lekarki, że ponieważ mały nie ma żadnych bezdechów itp., monitor oddechu jest po prostu zbędny, odetchnęłam z ogromną ulgą;

Andariel, kusisz!:-D Ale czy stópka nie powinna właśnie być bosa/ sama skarpetka?? I do chodzenia też chyba " profesjonalny" but? Doradźcie, nie wiem jak to jest:sorry2:

reklama
tak - do chodzenia - profesjonalny but; u nas same skarpetki już w grę nie wchodzą, bo mały (gdy nie śpi) mi się rwie z wózka i np. w poczekalni poradni (na koniec marca akurat jedziemy na kontrolę) czy na ławkę na placu zabaw chcialabym mieć jakieś obuwie, by go postawić jak będzie kwękał; no chyba, że pójdzie już śmiało na wiosnę, wtedy to inna sprawa;-) a teraz jeszcze go jakoś pacyfikuję, zresztą ma buciki od kombinezonu, więc i tak go nigdzie nie wystawię;

mrsmoon - znaczy się: kaska popłynie:D a jaki maclaren Ci się widzi - xlr?

Do góry