A ja też z tych "bezmoniotoro-nianiowych". Może w domku jednorodzinnym niania się przyda, ale u nas w mieszkaniu nie była potrzebna. A monitor oddechu....dla mnie to nadwrażliwość. Owszem, słuchałam czy oddycha, podglądałam czy wszystko ok,ale z tym monitrem oddechu można sfiksować jak się np. coś w nim popsuje
reklama
andariel
mama super dwójki :]
chyba się skuszę i zakupię granatowe dla Leoncia... co myślicie? w sumie to raczej na ozdobę by było, do wózka, coby w skarpetkach nie jeździł (no chyba, że nagle ruszy w przód, wtedy normalne obuwie dostanie)
CUDNE TRAMPKI dla MALUSZKA na wiosnę r.20/13 cm (2181180946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CUDNE TRAMPKI dla MALUSZKA na wiosnę r.20/13 cm (2181180946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
andariel
mam nadzieję, że NIE - bo kupiłam; dam znać jak przyjdą i obwącham;-)
andariel
ja za wszelkie monitory czy nianie podziękowałam na wstępie - miałam mały trening jak leżeliśmy z Leosiem w szpitalu - i gdy usłyszałam od lekarki, że ponieważ mały nie ma żadnych bezdechów itp., monitor oddechu jest po prostu zbędny, odetchnęłam z ogromną ulgą;
reklama
andariel
tak - do chodzenia - profesjonalny but; u nas same skarpetki już w grę nie wchodzą, bo mały (gdy nie śpi) mi się rwie z wózka i np. w poczekalni poradni (na koniec marca akurat jedziemy na kontrolę) czy na ławkę na placu zabaw chcialabym mieć jakieś obuwie, by go postawić jak będzie kwękał; no chyba, że pójdzie już śmiało na wiosnę, wtedy to inna sprawa;-) a teraz jeszcze go jakoś pacyfikuję, zresztą ma buciki od kombinezonu, więc i tak go nigdzie nie wystawię;
mrsmoon - znaczy się: kaska popłynie
a jaki maclaren Ci się widzi - xlr?
mrsmoon - znaczy się: kaska popłynie
Podziel się: