reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ja - Zołza - czasem tak bywa, ale uważam, że to typowe naciągactwo - nie wiem zresztą czy się nie wywnętrzałam nawet na tym wątku o tym ( bo na BB to napewno ).
Ironia - popieram Ja - Zołzę i to nie tylko przez solidarność lokalną, :-p b. mi się podobają żyrandoly w tym stylu ale i postawiłam na plafony i nie pasowałyby mi do wystroju mieszkania.

reklama
a podzielicie się ze mną swoją opinią na temat materacy na jakich śpią Wasze pociechy? My właśnie wymieniamy łóżeczko na "własne" i muszę kupić nowy materac - tylko jaki? obecnie mamy kokosowo-gryczany ale strasznie to twarde, a wypranie pokrowca to koszmar... Znalazłam wątek na ten temat ale "umarł" - więc może lepiej wpisywać odpowiedzi tam?
https://www.babyboom.pl/forum/porady-rehabilitantki-f393/jaki-materac-do-lozeczka-40271/
pozdrawiam Was i bąbelki i czekam niecierpliwie na porady:)

miska ja tez mam kokosowy (kokos, pianka, gryka). Marysia śpi na kokosie i jest średnio twardy. Jak dla mnie mógłby być odrobinę miększy ale nie wie czy każdy materac z kokosem jest taki czy akurat mój.

my mamy z 1 str. kokos a z 2 grykę i po 6 m-cu przerzuciliśmy MIeśka na grykę własnie. U nas miękki nie chodził w rachubę- już wystarczy, ze ja na mięciutkich piernatach przez babcię chowana ( i podusię też mi podtykano) i teraz kręgosłup cierpi...

Aestima
Wlasnie kiedy odwraca sie materac? Mamy taki jak Wy.

miskaa
twardy najlepszy - ja uwielbiam twarde spanie;-)

A ja ma 3,2 m wysokie i chetnie bym sporo obnizyła - no w lazience i w kuchni juz podwieszone - pokoje po remoncie 2 lata niecałe wiec nie bede narazie kombinowac.

reklama
my mamy gryka kokos :tak:

a kiedy bedziemy kupowac "dorosłe" łóżeczka? czekacie do 3 roku zycie czy wczesniej jak juz dziecko bedzie mialo ponad 90 cm ? (gdzies tak wyczytalam)

Do góry