reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

kasiawidle
sa takie barkierki mocowane do lózka by dziecko nie spadło , alo drewniane łózka juz z barierkami

Ja proponuje pietrowe ze slizgawka;-)

reklama
Młoda to długo będziemy w takim dzieciowym będzie spać - nie tylko z racji rozmiaru :tak: - wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że "dorosłe" łóżko będzie "na piętrze":sorry:
Kasiawilde - ale wielgachny materac plus siatka to super pomysł, Młoda też buszuje po łóżeczku, najlepiej się Jej śpi w poprzek :-)

mgordon dzięki, tylko te barierki to chyba u nas ze 2 metry będą musiały mieć! mam wrażenie, że ten mój mały skubaniec lada dzień wyjdzie z łóżeczka górą!!! dziś tak w nim skakał, że listwa na dole zaczęła się uginać, a łóżeczko drewexu, więc liczyłam na jako taką solidność...
forever zazdroszczę :) u mnie jak Kubik dojdzie do etapu poprzecznego to się klinuje i jest ryk, on przecież musi zegarować przez sen!

kasiawilde my też mamy łóżeczko drewexu i też jestem niezbyt zadowolona z jego trwałości, przy opuszczaniu barierki zaczęła mi noga pękać na przykład...znaczy noga w łóżeczku, nie moja;-) i po opuszczeniu na dolny poziom jedna ze śrub podtrzymujących spód się wyrobiła i nie do końca da się ją dobrze zamocować. Na szczęście ona się tym mocniej klinuje im większy nacisk z góry, więc snu z powiek mi to nie spędza.
forever ze zjeżdżalną będzie to łóżko?:-D

Dzien dobry :)
U nas nocka spoko, Maja się obudziła ale na szczęście szybko zasnęła więc prawie nie odczułam :)

Chwilowo się odmeldowuję bo troszkę pracy mam :)

Mrsmoon a jak Wasza nocka?

Miłego dnia :)

kasiawilde
to proponuje materac na ziemi i na to odwrotnie kojec z dnem , albo sa takie kojce dla psów . . .
;-):-)

a tak serio Amela tez miała taki okres (rozwaliła łózeczko drewniane i 2 turystyczne) ale jak przeszla na dorosłe (2 i 1/2 roku) to przestała, balam sie ze bedzie spadac ale jakos - jeszcze nie spadła . . .

reklama
Do góry