reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Młoda to długo będziemy w takim dzieciowym będzie spać - nie tylko z racji rozmiaru - wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że "dorosłe" łóżko będzie "na piętrze"
Kasiawilde - ale wielgachny materac plus siatka to super pomysł, Młoda też buszuje po łóżeczku, najlepiej się Jej śpi w poprzek :-)
Kasiawilde - ale wielgachny materac plus siatka to super pomysł, Młoda też buszuje po łóżeczku, najlepiej się Jej śpi w poprzek :-)
kasiawilde
Fanka BB :)
mgordon dzięki, tylko te barierki to chyba u nas ze 2 metry będą musiały mieć! mam wrażenie, że ten mój mały skubaniec lada dzień wyjdzie z łóżeczka górą!!! dziś tak w nim skakał, że listwa na dole zaczęła się uginać, a łóżeczko drewexu, więc liczyłam na jako taką solidność...
forever zazdroszczę u mnie jak Kubik dojdzie do etapu poprzecznego to się klinuje i jest ryk, on przecież musi zegarować przez sen!
forever zazdroszczę u mnie jak Kubik dojdzie do etapu poprzecznego to się klinuje i jest ryk, on przecież musi zegarować przez sen!
kasiawilde my też mamy łóżeczko drewexu i też jestem niezbyt zadowolona z jego trwałości, przy opuszczaniu barierki zaczęła mi noga pękać na przykład...znaczy noga w łóżeczku, nie moja;-) i po opuszczeniu na dolny poziom jedna ze śrub podtrzymujących spód się wyrobiła i nie do końca da się ją dobrze zamocować. Na szczęście ona się tym mocniej klinuje im większy nacisk z góry, więc snu z powiek mi to nie spędza.
forever ze zjeżdżalną będzie to łóżko?
forever ze zjeżdżalną będzie to łóżko?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dzien dobry
U nas nocka spoko, Maja się obudziła ale na szczęście szybko zasnęła więc prawie nie odczułam
Chwilowo się odmeldowuję bo troszkę pracy mam
Mrsmoon a jak Wasza nocka?
Miłego dnia
U nas nocka spoko, Maja się obudziła ale na szczęście szybko zasnęła więc prawie nie odczułam
Chwilowo się odmeldowuję bo troszkę pracy mam
Mrsmoon a jak Wasza nocka?
Miłego dnia
kasiawilde
to proponuje materac na ziemi i na to odwrotnie kojec z dnem , albo sa takie kojce dla psów . . . ;-):-)
a tak serio Amela tez miała taki okres (rozwaliła łózeczko drewniane i 2 turystyczne) ale jak przeszla na dorosłe (2 i 1/2 roku) to przestała, balam sie ze bedzie spadac ale jakos - jeszcze nie spadła . . .
to proponuje materac na ziemi i na to odwrotnie kojec z dnem , albo sa takie kojce dla psów . . . ;-):-)
a tak serio Amela tez miała taki okres (rozwaliła łózeczko drewniane i 2 turystyczne) ale jak przeszla na dorosłe (2 i 1/2 roku) to przestała, balam sie ze bedzie spadac ale jakos - jeszcze nie spadła . . .
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jeśli już to taką typu rękaw z uwagi na brak miejsca w pokojuforever ze zjeżdżalną będzie to łóżko?
na życzeneie olgdi wrzucam link do pierwszych aukcji
pojawi sie jeszcze sterylizator, zabawki, butelki i smoczki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pojawi sie jeszcze sterylizator, zabawki, butelki i smoczki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
traschka
Mama Marysi
jakie wózki poleała Andariel? Aestima go kupiła. Pamiętacie może?
reklama
Aestima
Fanka BB :)
trasia , ja mam taki ***Wózek Koochi Ipso szary (2061728444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale na co dzień tylko x- lander:-)
ale na co dzień tylko x- lander:-)
Podziel się: