reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Jeżeli o mnie chodzi z allegro ok, ale sama nawaliłam- teraz mi się przypomniało, ze wstążeczki zamówiłam i nie zapłaciłam:szok:
Forever, co to " plafonowi'?? :sorry:

reklama
Misialina - jakaś niefartowna jestem...:baffled:
Aestima - coś podobnego jak wskazała Kate009 to ja mam tylko w saloonie - ufo na linkach - pozostałe pomieszczenia to klosze ( okragłe, cycki czy owalne ) "przyklejone" do sufitu - u mnie mieszkanie między 2,55 a 2,65 cm, ale sporawe a wszelkie żyrandole optycznie zmniejszają przestrzeń.

Zgodnie z obietnicą piszę krótką recenzję o niani elektr. Angelcare AC420, którą niedawno zakupiłam. Jednym słowem - na chwilę obecną jest super! :tak: Mamy 2poziomowe mieszkanie, przy zamkniętych drzwiach w Antka pokoju na dole jest naprawdę świetny odbiór.. słychać każde poruszenie i jęknięcie małego. Czasem czuję się, jakby siedział za mną :) Nie testowaliśmy jeszcze w ogródku, ale patrząc na b.dobry zasięg tutaj myślę, że i tam się sprawdzi. Poza tym niania bardzo fajnie wygląda, prosta w obsłudze, fajna diodowa lampeczka - jednym słowem mogę polecić! :tak:
I jeszcze raz podziękowania dla mam, które mi ją wcześniej polecały - miałyście rację - dobry zakup!

czy ktoras z was miala do czynienia z pieluchami z Aldiego? Wczoraj bylam zmuszona do ich zakupu, bo to najblizszy sklep przy pogotowiu a ja wylecialam z domu i niczego ze soba nie wzielam dla Marysi :zawstydzona/y:
Dzis je testujemy i juz jak wzielam jedna do reki to bylam zachwycona! Mieciutkie, mieksze od dady. Cos w stylu pampersa w dotyku. Cieniutkie i jak na razie nic nie przecieka. Swietnie przylegaja, no po prostu jestem w szoku! Kosztuja ok 16zl za 32 pieluchy. Sprobujcie:)

Traschka - ja nie ale kupiłam ostatnio pieluchy w Lidlu - 2 rodzaje ( cena podobna ) - i jeden przeszedł bez pudła test dużej kupy :-D Nie wiem czy w Wawie jest gdzieś Aldi, ale gdy będę przejeżdżać koło Kauflandu - są ale nie w okolicach gdzie się poruszam, też kupię aby wypróbować. Ale takich najtańszych pod marką Tesco ( nie Gaga ) nie miała wczoraj odwagi kupić, 0,36 zł za szt było...

Łóżeczko turystyczne z allegro - chciałam bardziej stonowany kolor, ale w sumie jest fajne :-) Ediśkowi też pasuje, choć do tej pory w nim nie spał - Tatuś urządził dziś kojec do zabawy, jak mamusia spała ;-)
P1130644.jpgP1130645.jpg

Ja - Zołza - widzę, że się skusiłaś na tego Sprzedającego któremu ja powiedziałam :no: z uwagi na kosmiczne koszty wysyłki w porównaniu z ceną produktu, kolorystycznie wszystko pasuje tylko dlaczego rozbieracie Ferrari ;-)

reklama
Ja - Zołza - widzę, że się skusiłaś na tego Sprzedającego któremu ja powiedziałam :no: z uwagi na kosmiczne koszty wysyłki w porównaniu z ceną produktu, kolorystycznie wszystko pasuje tylko dlaczego rozbieracie Ferrari ;-)
Długa historia z tym łóżeczkiem, miał być odbiór osobisty, ale okazało się, że K. się pomylił i zadzwonił pod inny nr, a tam facet gadał z nim tak, jakby wiedział, o co chodzi. A potem się okazuje, że nie ma możliwości odb. osob. Machnęliśmy ręką i wzięliśmy.

Ironia, super wygląda!!! :-) Tylko my mamy za małe mieszkanko...

Do góry