reklama
kate009
Fanka BB :)
My też plafonowi, bo u nas niskie mieszkanie a plafon to taka lampa ale nie wisząca tylko blisko sufitu Plafon lampa sufitowa SKALA P5 50 cm kwiaty1 2BM (2086966856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a to nasz
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Misialina - jakaś niefartowna jestem...
Aestima - coś podobnego jak wskazała Kate009 to ja mam tylko w saloonie - ufo na linkach - pozostałe pomieszczenia to klosze ( okragłe, cycki czy owalne ) "przyklejone" do sufitu - u mnie mieszkanie między 2,55 a 2,65 cm, ale sporawe a wszelkie żyrandole optycznie zmniejszają przestrzeń.
Aestima - coś podobnego jak wskazała Kate009 to ja mam tylko w saloonie - ufo na linkach - pozostałe pomieszczenia to klosze ( okragłe, cycki czy owalne ) "przyklejone" do sufitu - u mnie mieszkanie między 2,55 a 2,65 cm, ale sporawe a wszelkie żyrandole optycznie zmniejszają przestrzeń.
Zgodnie z obietnicą piszę krótką recenzję o niani elektr. Angelcare AC420, którą niedawno zakupiłam. Jednym słowem - na chwilę obecną jest super! Mamy 2poziomowe mieszkanie, przy zamkniętych drzwiach w Antka pokoju na dole jest naprawdę świetny odbiór.. słychać każde poruszenie i jęknięcie małego. Czasem czuję się, jakby siedział za mną Nie testowaliśmy jeszcze w ogródku, ale patrząc na b.dobry zasięg tutaj myślę, że i tam się sprawdzi. Poza tym niania bardzo fajnie wygląda, prosta w obsłudze, fajna diodowa lampeczka - jednym słowem mogę polecić!
I jeszcze raz podziękowania dla mam, które mi ją wcześniej polecały - miałyście rację - dobry zakup!
I jeszcze raz podziękowania dla mam, które mi ją wcześniej polecały - miałyście rację - dobry zakup!
traschka
Mama Marysi
czy ktoras z was miala do czynienia z pieluchami z Aldiego? Wczoraj bylam zmuszona do ich zakupu, bo to najblizszy sklep przy pogotowiu a ja wylecialam z domu i niczego ze soba nie wzielam dla Marysi
Dzis je testujemy i juz jak wzielam jedna do reki to bylam zachwycona! Mieciutkie, mieksze od dady. Cos w stylu pampersa w dotyku. Cieniutkie i jak na razie nic nie przecieka. Swietnie przylegaja, no po prostu jestem w szoku! Kosztuja ok 16zl za 32 pieluchy. Sprobujcie
Dzis je testujemy i juz jak wzielam jedna do reki to bylam zachwycona! Mieciutkie, mieksze od dady. Cos w stylu pampersa w dotyku. Cieniutkie i jak na razie nic nie przecieka. Swietnie przylegaja, no po prostu jestem w szoku! Kosztuja ok 16zl za 32 pieluchy. Sprobujcie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - ja nie ale kupiłam ostatnio pieluchy w Lidlu - 2 rodzaje ( cena podobna ) - i jeden przeszedł bez pudła test dużej kupy Nie wiem czy w Wawie jest gdzieś Aldi, ale gdy będę przejeżdżać koło Kauflandu - są ale nie w okolicach gdzie się poruszam, też kupię aby wypróbować. Ale takich najtańszych pod marką Tesco ( nie Gaga ) nie miała wczoraj odwagi kupić, 0,36 zł za szt było...
Łóżeczko turystyczne z allegro - chciałam bardziej stonowany kolor, ale w sumie jest fajne :-) Ediśkowi też pasuje, choć do tej pory w nim nie spał - Tatuś urządził dziś kojec do zabawy, jak mamusia spała ;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja - Zołza - widzę, że się skusiłaś na tego Sprzedającego któremu ja powiedziałam z uwagi na kosmiczne koszty wysyłki w porównaniu z ceną produktu, kolorystycznie wszystko pasuje tylko dlaczego rozbieracie Ferrari ;-)
reklama
Długa historia z tym łóżeczkiem, miał być odbiór osobisty, ale okazało się, że K. się pomylił i zadzwonił pod inny nr, a tam facet gadał z nim tak, jakby wiedział, o co chodzi. A potem się okazuje, że nie ma możliwości odb. osob. Machnęliśmy ręką i wzięliśmy.Ja - Zołza - widzę, że się skusiłaś na tego Sprzedającego któremu ja powiedziałam z uwagi na kosmiczne koszty wysyłki w porównaniu z ceną produktu, kolorystycznie wszystko pasuje tylko dlaczego rozbieracie Ferrari ;-)
Ironia, super wygląda!!! :-) Tylko my mamy za małe mieszkanko...
Podziel się: