reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Setana a jak wam idzie z pieluszkami wielorazowymi? Już troszkę czasu za wami i jestem ogromnie ciekawa twojej opinii.

Icak moja Marysia wali czasem takie kupy, że żadna pielucha by jej nie utrzymała:)

reklama
hej, czy któras z Was ma taki leżaczek
http://sklepydladzieci.blog.com/2010/02/07/fisher-price-lezaczek-baby-rocker-deluxe/
Andariel, TYchyba taki masz?? Bo my mamy taki w domu rodziców i kurcze jakiś kiepski jest. Położyłam małego i on się tak nie buja tylko przechylił się na maksa do tyłu. nIe wiem jak to wytłumaczyć- przeciązył się jakby do tyłu... Moze cos źle robię? nie mam niestety instrukcji dlatego piszę do Was...

na odparzoną pupkę polecam krem hipp na odparzenia (sudokrem to ***** nic nie dał)
dziewczyny a która z Was używa chusteczek z biedronki? chciałam porównać czy są bardzo mokre bo pampers sensitiw były zdecydowanie za mokre a bambino były ok ale szukam jakiegoś tańszego rozwiązania, proszę o pomoc

Mamusia ja używam biedronkowych chusteczek. Na początku miałam niebieskie i były dosyć mokre (nie wiem czy wszystkie takie są czy po prostu trafił mi się taki egzemplarz). Później D. kupił zielone i są ok. Z tego co pamiętam to fioletowe mi nie podchodziły (zostawiały taką jakby powłoczkę na pupci), ale to jakiś czas temu przy Jaśku :)

A czy pieluchy Dada 2 są w dwóch rodzajach? Czy to tylko zmiana opakowania? I czy 2 mają w środku taką siateczkę jak 1?

mamusia dla mnie chusteczki dada są zdecydowanie o wiele bardziej mokre od pampersa a miałam niebieskie i zielone.
blusia dady 2 nie mają siateczki w środku, za to 2 babydream z rosmanna mają ją

reklama
Do góry