reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
katamisz ja również używam tych pieluszek i chusteczek,i mam nawet bepanthen,ale jeszcze nie używany,bo mam maść z oddziału.
ale koleżanka kupiła dady 3 i mówi,że strasznie śmierdzą chemią szczególnie jak są zsikane.

a co do przewijaka,to chyba bym zginęła bez niego

mamusia dla mnie też przewijak to podstawa. Super wygodny, nie trzeba się schylać a na nim robimy wszystko. Przewijamy się, przebieramy, gadamy. Mam do niego 3 pokrowce z frotki i jak zdarzy się sik niespodzianka to leci do pralki. I tyle:)

Mamusiu, i ja polecam przewijak. Bez niego to chyba by mi plecy wysiadły ;) U nas bez pokrowców, jedynie pielucha tetrowa leży. Ada jak tylko jest bez pieluchy to wali kupska i sika na potęgę, więc nie nadążyłabym z praniem ;)

mamusia kupj kupuj..nawet mnie dziewczyny przekonaly chociaz na poczatku sie kłocilam ze nie bede uzywac bo po co ;)) najlepszy taki na łozko bo sie nie schylam :D

reklama
Nie wyobrażam sobie życia bez przewijaka - nie tylko dlatego że mi kręgosłup fiksuje - aż się boję pomyśleć co będzie później :eek:, mój stoi na komodzie w której mam ubranka i inne rzeczy z materiału dla Młodej. Zresztą Krysia b. lubi na nim leżeć - mój jest ceratkowy, dodatkowo "ubrany" w ochraniacz z frotte a na to podkład jednorazowy.
Dziś zawzięłam się na testowanie wkładek laktacyjnych - Helen Harper to jedno wielkie ..... :angry:- i zamówiłam w aptece doz kilka różnych - wyglądających na profilowane - wyobraźcie sobie, że większość tańsze niż na Allegro, a przecież jeszcze koszt wysyłki dochodzi.

Do góry