ja jestem zadowolona z pampersow tych z jedwabiem sa rewelacyjne I my nosimy juz trojeczki ;-) w 2kach jakas poodciskana jest wydaje mi sie Niby troszke 3jeczki sa duze widac, ale sie tak fajnie zgrabnie ukladaja i pod ciuszkiem nie widac ze sa duze, nie roluja sie ani nic, rewelka i z kupkami w nich i siuskami i ta i ch miekkosc super
reklama
polecam chusteczki nivea soft&cream jak na razie rewelka, nawet pampers sensitive nie były takie fajne
Forever u nas w rossmanie też niby brak promocji a jak mąż zapytał to kobity mu powiedziały ze jest trzeba zabrać po 2 paczki i paczke chusteczek i na kasie wyjdzie ze promocja. Masakra jakaś bo na półce normalna cena
Forever u nas w rossmanie też niby brak promocji a jak mąż zapytał to kobity mu powiedziały ze jest trzeba zabrać po 2 paczki i paczke chusteczek i na kasie wyjdzie ze promocja. Masakra jakaś bo na półce normalna cena
Ivona83
Fanka BB :)
Nie wiem czy ktos o tym już pisał ale polecam wkładki laktacyjne LANSINOH, po prostu rewelacja, ani jednego kosmyku nie mam na piersi. Niestety musiałam je zamówić na allegro bo w aptece u mnie ich nie ma a próbke dostałam w szpitalu w wyprawce. Są super chłonne i wygodne, wogóle ich nie widać bo są cieniutkie i profilowane. Najlepsze jakie testowałam a było ich kilka.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dziewczyny - które wkładki laktacyjne - poza Johnson&Johnson są profilowane ? Ja wypróbowałam ostatnio Lovi - wielkie, grube i nadruk "Lovi" na czerwono, który prześwituje przez białe rzeczy
reklama
Podziel się: