reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

ja jestem zadowolona z pampersow :tak: tych z jedwabiem :tak: sa rewelacyjne :tak: I my nosimy juz trojeczki ;-) w 2kach jakas poodciskana jest wydaje mi sie :sorry2: Niby troszke 3jeczki sa duze widac, ale sie tak fajnie zgrabnie ukladaja i pod ciuszkiem nie widac ze sa duze, nie roluja sie ani nic, rewelka i z kupkami w nich i siuskami i ta i ch miekkosc super :tak:

reklama
polecam chusteczki nivea soft&cream jak na razie rewelka, nawet pampers sensitive nie były takie fajne

Forever u nas w rossmanie też niby brak promocji a jak mąż zapytał to kobity mu powiedziały ze jest trzeba zabrać po 2 paczki i paczke chusteczek i na kasie wyjdzie ze promocja. Masakra jakaś bo na półce normalna cena

kupilam wreszcie zwykle pampki przed wyjazdem i jestem w szoku...maly walnal takie kupsko ze nos odpada a tutaj ani śladu o_O nic nie wycieka nic się nie leje a normalnie to bylabym po pachy w kupsku ;)

dziewczyny, donoszę, że w rossmanie promocja na chusteczki dzidziuś kindii- dwupak za 7, 99 (a normalnie jedna paczka 6 z hakiem!) My ich używamy od początku (tych różowych)i są świetne- nie za mokre, nie za suche- w sam raz:)

Nie wiem czy ktos o tym już pisał ale polecam wkładki laktacyjne LANSINOH, po prostu rewelacja, ani jednego kosmyku nie mam na piersi. Niestety musiałam je zamówić na allegro bo w aptece u mnie ich nie ma a próbke dostałam w szpitalu w wyprawce. Są super chłonne i wygodne, wogóle ich nie widać bo są cieniutkie i profilowane. Najlepsze jakie testowałam a było ich kilka.

Wczoraj odkryłam, że butelki TT maja zafałszowaną skalę i to o 10 ml!:wściekła/y: Sprawdzałyście może? 60 ml w butelce TT to 50 ml w butelce od laktatora medela i 50 ml w pojemniczku do przechowywania mleka też TT. Jak to możliwe?

Dziewczyny - które wkładki laktacyjne - poza Johnson&Johnson są profilowane ? Ja wypróbowałam ostatnio Lovi - wielkie, grube i nadruk "Lovi" na czerwono, który prześwituje przez białe rzeczy :baffled:

reklama
evka ja mam TT butelki a laktator medeli i jak wyciągne 50 i przeleje to jest 50
więc nie wiem co z twoimi butelkami

Do góry