reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
wypróbowałyś dziś rossmanowskie pamki babydream 2 (można kupić testowe opakowanie 2szt za 1,90) i są ok, kupsko wielkie nie wyleciało bokiem, nie uczuliły - są ok

a ja uzywam najczęściej rossmanowskich chusteczek. Bez wielkich rewelacji ale ogólnie ok. No i przede wszystkim cena... 18 zł za 6 paczek po 80 sztuk!

ja widziałam ale te małe paczki dady1 tj chyba 24szt po 13zł, więc sie nie opłacało

reklama
u nas przed chwilką dada2 przeciekła na maxa, mała wszystko ubrudzone po stópki i ja bluzkę porządnie :wściekła/y:, za duże są w udkach - przy mniejszym wystrzale są ok, ale jak jest armata to nie ma szans musiałaby być 1

Do góry