reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
mrsmoon, sliczny! Choć róż to nie mój kolor zdecydowanie... Ale ten płaszczyk śliczny!

Ostatnia edycja:
ten róż w rzeczywistości dużo jaśniejszy i delikatniejszy, no ale każdy ma swoje preferencje, były też granatowe ale bardzo ciemne, chociaż teraz myślę, że do jej śniadej buzi pasowałby taki granat. Za 65zł go kupiłam, a widzę, że znów podnieśli cenę...

jeszcze pod kątem cartersa przeryłam allegro
CARTERS POLAR bluza bluzeczka 9 - 12 m. roz. 80 (2053624134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTERS Słodkie body z misiem na pupie 74 / 80 (2103069674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTERS Carter's BODY RAMPERSIK zestaw 12m *80* (2111487203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTERS Carter's BODY RAMPERSIK zestaw 12m *80* (2111487298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Carters cudny rampers, gratis rampers George 80/86 (2110623582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bluzeczka Tunika CARTERS 12m r.80 +NEXT kapelusik (2109817148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTERS zielona koszula, r. 80 ,nowa (2099028955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTER"S POLAROWY PAJAC ROZ 80 (2106408255) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTERS bluzy dla bliźniaków, polecam r80!!! (2108363174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a to drogie, ale boskie- moje klimaty:tak:
CARTER'S Carters 3cz KOMPLECIK serduszka *NOWY* 80 (2103289633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a kusi mnie to...
CARTER'S Carters 3cz KOMPLECIK handsome *NOWY* 80 (2110005523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a! sówki uwielbiam, kocham wręcz, szukałam naklejek do Mai pokoju z motywem sówek, ale nie znalazłam, może Ty kochana cudowną ręką coś ładnego znajdziesz?

reklama
Do góry