reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
To my się pochwalimy zabawkami :-)
Pierwszą dostaliśmy - nie wiem, gdzie kupiona. To taka "farma" ze sklejki i puzzle w jednym - mały uwielbia się bawić zwierzakami, a i Krysi konik przypadł był do gustu ;-)
fotkas (2).jpgfotkas (3).jpgfotkas (1).jpg

A dziś Tatuś był w Ikei i przywiózł te foremki, o których pisałyście i takie miękkie klocuszki - super zabawa była :-)
fotkas (26).jpgfotkas (20).jpgfotkas (22).jpg

Andariel - oj tak, z tym Allegro to kicha, jeden kasę wziął, dostał bana i chyba będę musiała wezwanie do zapłaty pisać.... Drugi tak samo - miesiąc ciszy i mi proponuje do paczkomatu dostawę żarcia w takim mróż :szok:
Aestima - super - dobrze, żeś mi przypomniała, ja muszę się rozejrzeć za wiosenną kurteczką dla Młodej - błękit lub brązy - beże ew. zielona gładka rozmiar 68 myślę, tudzież 74.
Mrsmoon - płaszczyk śliczny tylko ja bym wersję granatową wybrała :-p, no ale Młoda to bardziej sportowa panienka.;-)
A Carters ... te ceny ....:szok:
A ja kupiłam "sowie" guziki tj wyglądają jak głowa sowy..

A ja odradzam sklep internetowy 5.10.15. zamówiłam, zapłaciłam, minął ponad miesiąc ani rzeczy ani wieści ze sklepu, dopiero jak zapytałam to się dowiedziałam, że mi kasę zwrócą bo braki magazynowe :wściekła/y::szok:. No to odpisałam, że mam nadzieję iż z odsetkami.
Zamiast odsetek zaproponowali mi 20% zniżki w sklepie - może się skrzykniemy i kupimy 20 bluzeczek, 50 par rajstopek.... :-p
A tak poważnie to jak Któraś refelektuje na coś to dajcie znać.

A ja tam podobnie jak Mrsmoon lubię róże, z tym, że ja lubię też bardzo łączyć róż z zielenią. Nawet mam taki ukochany zestaw mojego męża :-) : różowa koszula i na to zielony sweterek w serek;-)
No i płaszczyk mi się podoba. Ładna czapeczka i będzie ślicznie:-)

Aestima podziwiam! Ja czasem chciałabym coś Natalce kupić z ciuszków na allegro ale nie mam czasu na szperanie, bo mnie zajmowało to zawsze cale wieki:zawstydzona/y:

Zołza tak poza konkursem - cudny ten Wasz Edi:tak:

Setana, dawno nie buszowałam, ale w kilka minut na all mam już ok 100 obserwowanych aukcji:zawstydzona/y: Więc rzadko na all zaglądam ostatnimi czasy. Ale teraz mogę sobie bezkarnie oglądać- bo nie dla siebie. My dla Miesia mamy tyle ubrań, że absolutnie nic nie mogę kupić. A jeszcze jutro moja mama idzie na szafing dziecięcy- pewnie ze 2 torby przytarga...
Znacie powiastki beatrix potter?? my uwielbiamy:tak: głównie ze wzgl. na ilustracje.
Sukienusia z piotrusiem:)
PETER RABBIT ŚLICZNA SUKIENKA TUNIKA 74 CM (2108693731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i nie mogę o tym przestać myśleć a MIesio już 80 nosi więc za małe... NO i po co nam takie niemowlęce...
Peter Rabbit MISIOWY PAJACYK niebieski 6-9m *1005 (2108462055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cudo i tanie za r. 74
SPODNIE PLUS SWETEREK W PASKI EARLY DAYS (2105367930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

u nas w pokoju rewelacyjnie się sprawuje taka torba, tylko my inny wzór mamy
PRZYBORNIK MOTHERCARE BLUE GREEN CAR AUTA BRUIN (2105970285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Już kiedyś polecałam kluczyki fp- Mieszko ubóstwia- my mniej. Najgorsza ta grająco- śpiewająca część a same klucze fajne. zabawka ok 70 zł kosztuje, więc polecam tu zerknąć
http://allegro.pl/fisher-price-uczace-kluczyki-lodka-domek-zawieszka-i2100895392.html
najlepsza część tej zabawki, bo bez tej części śpiewającej i niedrogo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry