reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
No widzisz jak dobrze, że drążyłam;-) Chciałam za wszelką cenę przed tt Cię ustrzec:-)
Popatrz może w sklepie, bo może nie tylko nuby smoki wchodzą ale też inne.

mgordon, ja mam ten sam tylko 250ml i nie pasuje:no: tzn da się na chama wcisnąć, ale wtedy cieknie...

Aestima - dzięki za informację odnośnie Almy mi się to wydaje być drogie miejsce no i jakieś dziwne wrażenie mam że nie we wszystkich miastach ceny są takie same.
Jeździki - designerskie :laugh2:
Andariel - nie przejmuj się, ja też długo "trawię" zakupy aż mi się czasem... zastoje robią. :-pNo ale im poważniejszy tym dłużej. Teraz się zastanawiam czym będę jeździć gdy Młoda nie będzie się już nadawała do 3 drzwiowego autka albo czas się będzie z rzeczonym rozstać - kompletnie nic mnie nie kręci i jednocześnie nie odpowiada moim wymaganią ( w sumie nie takim szaleńczym ). Liczę że może coś ciekawego wyprodukują do tego czasu.
Teraz potrzebuję kupić wózek... ale sklepowy... Jak na razie mój mail do przedstawiciela wiodącej marki takowych został olany.... :baffled:

ja mam łóżeczko caretero - zadowolona bardzo - dostaliśmy od chrzestnego
a butelki TT - bardzooo zadowolona mam też 2 butelki MAM - dostałam od kogoś niby prawie nie uzywane - ale ja nie używałam

forever, ale tan sklep internetowy ma ceny dla wszystkich takie same...
Poza tym tam jest sporo drogich produktów, ale sporo też w b. przyzwoitych cenach. Woda, jogurty normalnie kosztują, a wędliny i sery taniej niż w moich osiedlowych mięsnych a b.dobre w Almie mają:tak:

reklama
Ionia szukam taniego łóżeczka tuystycznego żeby Marysia mała gdze spać jak jesteśmy teściów. Tylko te tanie są brzydkie i nie potrafię go kupić :baffled:

Do góry