reklama
Chciałam kupić Żyrafkę Sophie ale wpadł mi wynik oko-testu i pamiętam, że ocena nie była najwyższa. teraz nie mogę tego znaleźć. Znalazłam tylko w tym pogańskim dialekcie www.oekotest.de
Zainspirowałaś mnie Aestima tymi zakupami:-) Chyba sprawię Natce taką opaskę Wiosenna bawełniana opaska retro vintage 15 wzorów (2102804488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. muszę jej tylko główkę zmierzyć;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - klucze fp wymiatają - my mamy inny model, ale są super
Setana - opaska jest super, napewno będzie dobra, bo jest rozciągliwa,kupiłam taką szarą z żołtymi kwiatkami i zielonymi listkami u innego sprzedającego tylko... że kwiatki były ciut inne - spoko, ale listki są brunatne , jak napisałam dlaczego taka różnica to dowiedziałam się że kwestia "ustawień monitora" oraz każda partia jest inna.... Jeszcze nie wiem jaki komentarz wystawić, bo mimo że kilka tygodni minęło nadal w szoku jestem...
Setana - opaska jest super, napewno będzie dobra, bo jest rozciągliwa,kupiłam taką szarą z żołtymi kwiatkami i zielonymi listkami u innego sprzedającego tylko... że kwiatki były ciut inne - spoko, ale listki są brunatne , jak napisałam dlaczego taka różnica to dowiedziałam się że kwestia "ustawień monitora" oraz każda partia jest inna.... Jeszcze nie wiem jaki komentarz wystawić, bo mimo że kilka tygodni minęło nadal w szoku jestem...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Setana - obyś miała więcej szczęścia niż ja - daj znać co wyszło :-)
Aestima
Fanka BB :)
Setana, ja tego sprzedawcy nie polecam., bo na 3 rzeczy dwie wyglądały inaczej niż na zdjęciach i kamizelka noszona kilka razy mega sprana a getry całe poprute... Ale już kombinezon od niej- rewelka, choć też na zdjęciach lepiej się prezentował. Ale to jedyne nieudane zakupy na all, z reszty jestem zadowolona, zawsze wszystko było ok a przyznam, że jestem wybredna;-) WIęc lubię tą formę zakupów.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Zainspirowałaś mnie Aestima tymi zakupami:-) Chyba sprawię Natce taką opaskę Wiosenna bawełniana opaska retro vintage 15 wzorów (2102804488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. muszę jej tylko główkę zmierzyć;-)
kurcze jakie śliczne najbardziej mi się podoba model K ale i tak chyba bije na głowę model P ten ostatni
teraz zachciało mi się mieć jeszcze dziewczynkę :-)
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
A na czym polega fenomen tej żyrafy??? bo juz dawno ja widziałam i cena wcale mała nie jest jak za gumowa zabawkę... nie pojmuję...
Aestima ja tez uwielbiam zakupy przez internet a all to już w ogóle rządzi!!!:-)
Aestima ja tez uwielbiam zakupy przez internet a all to już w ogóle rządzi!!!:-)
Podziel się: