reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
[video]http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-skladane-moolino-p-900-i2093434681.html[/video]
[video]http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-moskitiera-materac-zabawka-i2080009953.html[/video]
[video]http://allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-video-prezentacja-i2094400637.html[/video]

ja bym się chciała zmieścić w 200 z przesyłką... a niestety te ciekawsze, polecane, zaczynają się od 250:/ do używanych od nieznanych osób mam awersję... 2 dni temu wysłałam do kilku sprzedawców maila z prośbą o info, że NA PEWNO mieści się do ich łóżeczek materac "normalny" 120x60 - i cisza w eterze! forever - jak widać, to już nie te czasy, kiedy kupiec (potencjalny choćby) nasz pan;-)

Doris,jeszcze trochę okryć wiosennych:) patrzyłam na takie coby do Waszego różowego wózka pasowały:)
ŚLICZNA KURTECZKA CHEROKEE WIOSNA 74/6-9M (2099718124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Urocza kurteczka na wiosne 74 (2105961363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BABY MAC * BRĄZOWA SZTRUKSOWA KURTKA * 9-12 (2101288495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SWETEREK bluza 80 86 wiosna lato KITCHOW (2101377137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
5 10 15 Śliczny Polar Polarek z uszkami rozm 80 (2106461244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
74 cherokee kurteczka dziewczęca wiosenna letnia (2092205182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
płaszczyk grzybek + sukienka i czapka- wiosna 6-9 (2091987847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2X NEXT GRZYBEK WIOSNA+ PRZECIWDESZCZÓWKA R. 6-9 (2092283908) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ADAMS CIEPŁA MISIOWA KURTECZKA r 80 WIOSNA (2094679594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JAK NEXT SUPER OCIEPLANA KURTECZKA ROZ. 74 (2099277145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
H&M KURTKA PRZECIWDESZCZOWA 9-12 DO KOMPLETU (2093533847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚLICZNA KURTECZKA CHEROKEE WIOSNA 74/6-9M (2099718124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Next śliczny wiosenny płaszczyk na 9-12 msc (2100226655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KURTECZKA Z POLARU r. 12-18 mies. (2094358778) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PŁASZCZYK-EARLY DAYS-74CM-JAK NOWY (2109327655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GEORGE ŚLICZNA KURTKA NA WIOSNĘ R. 74 6-9M (2100923883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EXTRA KOŻUSZEK DLA DZIEWCZYNKI _można prać _80cm (2101815311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dla chłopców
NEXT Błękitna MIŚ 80cm :-) (2100484715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OGRODNICZKI miś sztruksowe 80 cm (2102277002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*MORRIS MOUSE* Czaderskie ogrodniczki MIŚ ___ 80 (2096250372) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BLUZA POLAR miś H&M 9-12m 80cm z kapturem (2106305369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a tu dla wszystkich, moze komuś się spodoba
PIĘKNE LITERKI - IMIĘ DZIECKA + gratis! HIT!! (2094022033) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aestima a co Mieszko robi, że Ty możesz tak po allegro buszować????
Ja przeciw różowi nic nie mam, szczególnie w połączeniu z popielem lub brązem, jakoś z zielenią się nie kolegujemy za bardzo;-)nie wiem, co ze strojem na zlot:-(

reklama
Do góry