reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupowe szaleństwa

reklama
Ania te puzle to swietna sprawa bo i tez izoluja od podlogi no i jak sie przewroci to mietko!
Maniulka a fotelik to taki do spania? Super sprawa!

A to moje na swojej maszynie:

Ania takie puzzle to super sprawa ja swoje kupowałam w biltemie:-)
Jojob fotelik to taki do siedzenia bardziej ale mała czasami sie kładzie i bajke ogląda jeszcze się mieści na długość:tak:
Rowerek fajny,my dostalismy jeden wydatek mniej :-p

wiem puzzle są super ja moje kupiłam w nille,a dopiero potem zobaczyłam że w biltemie o połowe tańsze
chciałam się pochwalić butelką , może o niej już słyszałyście a jeśli nie to jest to butelka samopodgrzewająca się , dość droga bo kosztuje 299nok i 6 jednorazowych wkładów to ok 75nok ale warta jest swojej ceny

Załączniki

• P1040984.jpg
    P1040984.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 140
Cześć kochane Mamuśki ;-)

Widzę, że wątek chyba specjalnie dla mnie otwarty :-D jutro porobię zdjęcia wszystkiego,co kupiłam w ostatnim tygodniu :-D

W H&M są przeceny,ale niewielkie, ja mojej kupiłam kilka drobiazgów - jutro wyprasuję i porobię zdjęcia :-D a i w Lindexie kupiłam tez fajną kurtkę przecenioną z 300 na 150 :-)
Na allegro też ful kupiłam,ale to powklejam za jakiś czas jak z PL przywieziemy (czyli pod koniec VIII - bo to ciuszki jesienno\zimowe )...

butelka wystrzalowa , tez nigdy wcześniej takiej nie widzialalm:))))

fajne rzeczy , a ta piaskownica jak złoto w Norge:)tez taka mialam, a skąd piasek ?

a to mój ostani zakup

moz-screenshot-1.png

moz-screenshot.png
Klups_Safari_lozko_120_60.jpg

jutro zrobie zdjęcie u sieb z pościela i baldachimem:)

a dla Czarka na pociechę o , tyle , że jeszcze paczka nie dotarla...

ZJEZDZALNIA SZKLANE KULE TOR MARBLE RUN QUERCETTI (1073024817) - Aukcje internetowe Allegro

tez ostatni polowałam na dekory z naturalnego kamienia do łazienki w związku z remontem ale wszędzie były drogie, i przypadkiem znalazłam faceta ktry tym sie zajmuje i ma o polowe taniej niż w tych marketach budowlanych , he he swoją droga to nie źle na nas zarabiają....
a40rqa.jpg

u mnie na mrowki sprawdzil sie dezodorant fa taki slodki zapach :)))

reklama
Do góry