reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Dzisiaj młoda dostała ;-) smoby-kuchnia-hello-kitty-mini-chef-kitchen-simba-sklep-zabawkowy-hurtownia-zabawkowa-z-zabawkam.jpg

Załączniki

• smoby-kuchnia-hello-kitty-mini-chef-kitchen-simba-sklep-zabawkowy-hurtownia-zabawkowa-z-zabawkam.jpg
    smoby-kuchnia-hello-kitty-mini-chef-kitchen-simba-sklep-zabawkowy-hurtownia-zabawkowa-z-zabawkam.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 152
Fasola35 - super zabawka.

A ja znalazłam w końcu szafkę, którą będę przerabiać na kuchnię dla dziewczyn, będzie ostatecznie drewniana i biała i zrobiona na taką starodawną i muszę się do gwiazdki wyrobić. :-)

liliana
ale to ty będziesz przerabiać czy mąż?
Mam nadzieję, że nie ty, bo już całkiem w kompleksy popadnę przy tobie hehe.
Koniecznie wstaw fotkę jak już kuchnia będzie gotowa.

No razem, A. mi będzie podpowiadał i przykręcał śrubki, a ja będę ścierać papierem ściernym i malować. :-) Będzie mną kierował, bo ja mam swoją wizję, ale czasem tego w życie nie idzie wprowadzić albo on widzi lepsze rozwiązanie, jest bardziej techniczny niż ja. :-)

Awersja ona ja dostała ale kiedys widziałam w zabawkowym to ok 90 zł kosztowała chyba, Lilijanna mi sie tez taka drewniana marzy biała przecierana ;-) no ale w naszych warunkach pomieszczeniowych młoda sie musi ta zadowolic narazie;-)

fasolka
mnie się wydaje, że ta kuchnia to by więcej kosztowała.
Przede wszystkim dlatego, że jest z hello kitty a za licencyjne zabawki to zawsze sporo się płaci.
Kuchnia jest super.
Tośka zadowala się póki co wywalaniem garów z normalnej kuchni.

Załączniki

• wader-naczynia-kuchenne-z-taca-25172_0_b[1].jpg
    wader-naczynia-kuchenne-z-taca-25172_0_b[1].jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 185
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry