reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zainteresowania

reklama
strasznie mi sie spodobało:
[video=youtube;Dny3EMK8p58]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dny3EMK8p58#![/video]

Dziś niedziele więc nie robię nic na zarobek. Za to wzięłam się za ćwiczenie drutów, no cóż... pierwsza próbka z ciemnoróżowej włoczki była tak okropnym krzywullcem że wstyyyd:zawstydzona/y::sorry: Wzięłam więc kolorową włóczkę - nie dość że ciekawie się robi to o wiele mniej widać krzywizny. Ale i tak idzie jak krew z nosa, wątpię czy będę w stanie na zamówienia drutować
007.jpg

Dziś niedziele więc nie robię nic na zarobek. Za to wzięłam się za ćwiczenie drutów, no cóż... pierwsza próbka z ciemnoróżowej włoczki była tak okropnym krzywullcem że wstyyyd:zawstydzona/y::sorry: Wzięłam więc kolorową włóczkę - nie dość że ciekawie się robi to o wiele mniej widać krzywizny. Ale i tak idzie jak krew z nosa, wątpię czy będę w stanie na zamówienia drutować
Zobacz załącznik 425634

ja też bym się chciala nauczyć drutowania, kiedyś próbowałam i sie poddałam :baffled:
muszę się uśmiechnąć do teściowej bo ona coś tam potrafi np. robi skarpetki :-p

Oleśka, przepraszam, że tak samowolnie, ale kiedyś będę tego szukać i tu łatwiej będzie znaleźć :)

Cześć dziewczynki.

Wklejam tu, bo rozwaliło mnie na łopatki. Część z was pewnie kojarzy tę piosenkę (JustMe na pewno), ale takie wykonanie, taki cover to jest majstersztyk!

Dla zachęty 5 osób gra na JEDNEJ gitarze!!!!!!

Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover) - YouTube

koleś z brodą cudny:D

Teraz spadam na spacerek:)

Ja się kiedyś wzięłam za druty, chciałam zrobić mojemu K szalik, przez około 5 lat (no nie całe, bo przerwę miałam 1,5 roku jak mieszkaliśmy na swoim, a druty z szaliczkiem u moich rodziców zostały) zrobiłam ... 60cm :-D raz na jakiś czas jak zajrzę do szafki i mnie chęć najdzie, to sobie coś tam dłubnę, a po chwili odkładam na później i jakoś tak długo mi idzie wykonanie tego szaliczka :rofl2:

Ja się kiedyś wzięłam za druty, chciałam zrobić mojemu K szalik, przez około 5 lat (no nie całe, bo przerwę miałam 1,5 roku jak mieszkaliśmy na swoim, a druty z szaliczkiem u moich rodziców zostały) zrobiłam ... 60cm :-D raz na jakiś czas jak zajrzę do szafki i mnie chęć najdzie, to sobie coś tam dłubnę, a po chwili odkładam na później i jakoś tak długo mi idzie wykonanie tego szaliczka :rofl2:

:-D:-D:-D Tak drutowałam przez 15lat do tej pory:-D Raz na jakiś czas sobie po pparę centymetrów jakiejs próbki;-)

Aureolcia, skarpetki to już jest bardziej zaawansowana forma drutowania, to znaczy że masz pod reką eksperta:-)

reklama
Do góry