reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
strasznie mi sie spodobało:
[video=youtube;Dny3EMK8p58]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dny3EMK8p58#![/video]
[video=youtube;Dny3EMK8p58]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dny3EMK8p58#![/video]
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
mi tu...
Dziś niedziele więc nie robię nic na zarobek. Za to wzięłam się za ćwiczenie drutów, no cóż... pierwsza próbka z ciemnoróżowej włoczki była tak okropnym krzywullcem że wstyyyd Wzięłam więc kolorową włóczkę - nie dość że ciekawie się robi to o wiele mniej widać krzywizny. Ale i tak idzie jak krew z nosa, wątpię czy będę w stanie na zamówienia drutować
Dziś niedziele więc nie robię nic na zarobek. Za to wzięłam się za ćwiczenie drutów, no cóż... pierwsza próbka z ciemnoróżowej włoczki była tak okropnym krzywullcem że wstyyyd Wzięłam więc kolorową włóczkę - nie dość że ciekawie się robi to o wiele mniej widać krzywizny. Ale i tak idzie jak krew z nosa, wątpię czy będę w stanie na zamówienia drutować
Zobacz załącznik 425634
ja też bym się chciala nauczyć drutowania, kiedyś próbowałam i sie poddałam
muszę się uśmiechnąć do teściowej bo ona coś tam potrafi np. robi skarpetki
Oleśka, przepraszam, że tak samowolnie, ale kiedyś będę tego szukać i tu łatwiej będzie znaleźć
Cześć dziewczynki.
Wklejam tu, bo rozwaliło mnie na łopatki. Część z was pewnie kojarzy tę piosenkę (JustMe na pewno), ale takie wykonanie, taki cover to jest majstersztyk!
Dla zachęty 5 osób gra na JEDNEJ gitarze!!!!!!
Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover) - YouTube
koleś z brodą cudny
Teraz spadam na spacerek
wampi
..::..::..::..
Ja się kiedyś wzięłam za druty, chciałam zrobić mojemu K szalik, przez około 5 lat (no nie całe, bo przerwę miałam 1,5 roku jak mieszkaliśmy na swoim, a druty z szaliczkiem u moich rodziców zostały) zrobiłam ... 60cm raz na jakiś czas jak zajrzę do szafki i mnie chęć najdzie, to sobie coś tam dłubnę, a po chwili odkładam na później i jakoś tak długo mi idzie wykonanie tego szaliczka
Ja się kiedyś wzięłam za druty, chciałam zrobić mojemu K szalik, przez około 5 lat (no nie całe, bo przerwę miałam 1,5 roku jak mieszkaliśmy na swoim, a druty z szaliczkiem u moich rodziców zostały) zrobiłam ... 60cm raz na jakiś czas jak zajrzę do szafki i mnie chęć najdzie, to sobie coś tam dłubnę, a po chwili odkładam na później i jakoś tak długo mi idzie wykonanie tego szaliczka
Tak drutowałam przez 15lat do tej pory Raz na jakiś czas sobie po pparę centymetrów jakiejs próbki;-)
Aureolcia, skarpetki to już jest bardziej zaawansowana forma drutowania, to znaczy że masz pod reką eksperta:-)
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
ja do drutów ma dwie lewe rece ale moja ciotka za to cuda na drutach potrafi zrobic